嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
( b, h; \$ d8 z$ m/ z咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
" W  x3 l0 h) P/ J# Z) P
; I; D$ C) ~& F- t

0 }; Q7 @3 Z$ o! D# g' q我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
0 S' v: H6 k! v( A) A金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   - r- F4 @% l  i
有興趣想要個心口針~
9 j6 e- y' y2 B/ L/ B7 j! Z+ e* v

( B! z  z& F  L( R6 w我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
: h$ N4 c* I. L5 ?. @4 R& j! ]$ E- ^7 Y, i; H9 _5 J
0 y8 p: v# K6 G) X/ R
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
- M; \! p8 \# m+ h5 w# c1 V6 Z/ G' o順便幫埋我睇吖
) D( J# [* L3 _! A3 Q/ F" S- f
  ]7 Z+ I2 g* Z+ I6 g
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
: @& F) f2 G2 L- }2 R0 i4 y我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
1 O' \9 f2 y, w: n6 g  p" T! I3 |" T8 ^7 l+ b* ^; H! [/ q! Q
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   . P3 o& R* [2 s
可以一睇??
! J" E, k: c' f2 l- K& B9 g

" h- e7 C. {, h. W( ^你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   ) ~; O1 Q8 v, q5 {
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
; e/ o: w$ v) H  w6 m
- D. A; v) U6 M: p, Q" x0 C

: V4 v2 Z# L# X7 f+ Q因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
+ @6 `$ w( K( ?& l% J: j. f+ ^6 {9 x1 I

5 X5 U# s/ [! N- L& v
1 x5 |1 V- U, K因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
9 R' P1 L0 z2 B) }( X8 p5 T& e

) y: n% k' g, [賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?; k6 w3 U$ H/ f  I* ^: l/ E7 D
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
7 c4 ]. H% Q) u3 h+ ^. H我唔可以PM我啲相?
8 H  `; n( W. o5 `( b7 r5 G: g- z2 rthx
" l2 w6 `' }6 N1 M, Z5 D8 p0 x, y: C- G" X- W0 P0 J
已email你