嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191203/bkn-20191203033017591-1203_00822_001.html?fbclid=IwAR0cD6bKNiZEeHY9lReSzpVl8KRn_Pln_ubm6wIu6CPKZNSlqFM81RNzsiw8 @9 |5 t2 Q: ?1 M2 K
$ s2 B; D! r( ]7 @
有睇開新聞就知港航財困,就算母公司海航都唔係好掂
7 o& R( P* G: q1 M  J. n- I2 d8 T  ]& a如果港航釘牌收檔,有冇可能可以執返幾套平空姐制服?
# L# o8 m- U, F6 {  ~7 N$ h有冇人有興趣??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意地勤果套,有特色d

我都等緊, 勁想要Purser果套

今日話借到40億

如果有機會
! H: m4 t4 }9 e0 l3 N4 V& C

引用:
原帖由 cxyx 於 2019-12-3 11:21 發表   $ B; V4 Z( L) n  W6 L% r
今日話借到40億
. G! ~1 N5 Q3 @1 [; Q( f$ A0 T係海航借到,但係海航會擺幾多落去就唔知喇~

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-3 13:26 發表   , s2 h6 D) U8 }3 d3 I
如果有機會1 g: ^; R$ a8 x
4 a2 O' w6 F, _! \* C1 s) j留套俾我唔該

wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊
4 B& L0 I: e" |6 u: ^包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!

雖然CX同KA果兩套靚D,不過有都好喎。而且執笠就唔會出現保安問題啦。

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-12-3 15:19 發表   
$ Q3 V2 z' \$ B! Qwow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊
4 F0 c1 J$ ^/ g5 q包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!
- i& `7 U  d- E8 Z7 D) N

6 |  u1 ]8 ?" |5 Y! n$ X; D想大了
7 T6 p( D5 C1 P" q1 z8 L0 n" W$ n+ D2 v4 O- E8 g$ S- W  T
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm7 w% V. O" T' @7 M
# g) g' F6 j; u* h2 v
噢,暫時唔使執住
, [; H  D8 l( r5 j' P* ?想執平貨就要等

引用:
原帖由 Shion 於 2019-12-7 17:04 發表   3 F# K  {6 p! e2 R) r
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm. g+ j+ c2 J: ~, I  Y8 M

1 @) m# j$ T" @& I' b( f- c噢,暫時唔使執住" Q, \% \4 m2 Z. R
想執平貨就要等
; ~* C( c' d$ U2 f# F; k1 i
可能有菇跳船平放呢(個人希望)

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-7 20:10 發表   
/ l$ D" Q, ~; E# N" k. _/ H! H2 F0 T; o. g: w& r6 X" S
可能有菇跳船平放呢(個人希望)
7 J* O* Q& ]; N2 K" b7 K如果有就搵我 9 l1 I/ |) y" N0 X2 ^5 S  N9 Z- o: ]
真空姐制服貴到嘔,想接

回復 13# Shion 的帖子

淘寶的仿真度高唔高?

i have

見真章,宜家一街都是HX制服賣