嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191203/bkn-20191203033017591-1203_00822_001.html?fbclid=IwAR0cD6bKNiZEeHY9lReSzpVl8KRn_Pln_ubm6wIu6CPKZNSlqFM81RNzsiw/ S& H) N8 m( m- }% l7 s4 Z
( y( |! I: U- t0 r: D
有睇開新聞就知港航財困,就算母公司海航都唔係好掂5 N" t8 G7 {/ x" ~2 ?5 f. X5 ]. B
如果港航釘牌收檔,有冇可能可以執返幾套平空姐制服?
5 B6 a. e9 A' z0 r; G) D有冇人有興趣??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意地勤果套,有特色d

我都等緊, 勁想要Purser果套

今日話借到40億

如果有機會/ [/ }4 |3 B, M/ Q( ^

引用:
原帖由 cxyx 於 2019-12-3 11:21 發表   
1 o9 q, _' A' K6 B今日話借到40億
5 v% R' G& g1 n: ?係海航借到,但係海航會擺幾多落去就唔知喇~

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-3 13:26 發表   
* m6 h  B( U, a/ @1 j) S; h如果有機會
% ?' L7 X# V$ `$ _3 ^4 \+ [
+ V1 T( g/ u# Y. ^8 f5 p
留套俾我唔該

wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊+ |/ D0 W$ J2 m; s# i$ n
包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!

雖然CX同KA果兩套靚D,不過有都好喎。而且執笠就唔會出現保安問題啦。

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-12-3 15:19 發表   5 b3 U5 T1 {- u. o+ K! t
wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊
* i0 K, `  h! L- J0 ~) e& b" M包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!
, V5 W9 g6 n4 N- y: R9 T5 i

5 E# V# ?! c' V% Q7 z7 E- s想大了
2 z9 }7 W- n8 ]( d/ t1 G. D
0 t& u6 e/ H- {# |6 W(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm( N  j' Q6 x0 I4 j! A; H
' }3 h5 k& W  Y
噢,暫時唔使執住
# w8 H/ C0 M! k9 ^8 t想執平貨就要等

引用:
原帖由 Shion 於 2019-12-7 17:04 發表   
; z6 Z( P, r! w/ C. [9 a8 Qhttps://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm" G5 c4 r  O: p0 M* O. c# G4 ]

. ^8 X* N4 B: n- H. I9 c, Z噢,暫時唔使執住% _' w/ o* x' o" N2 ]
想執平貨就要等
% o# G7 v) u/ y5 [# W
可能有菇跳船平放呢(個人希望)

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-7 20:10 發表   1 _* p& H: [" V  Q' h
9 v+ T- B8 q. K* ^
可能有菇跳船平放呢(個人希望)
1 W% j$ s' f; I) x如果有就搵我   P- ^7 o4 u% z2 a4 G1 O0 |7 H: ~
真空姐制服貴到嘔,想接

回復 13# Shion 的帖子

淘寶的仿真度高唔高?

i have

見真章,宜家一街都是HX制服賣