嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191203/bkn-20191203033017591-1203_00822_001.html?fbclid=IwAR0cD6bKNiZEeHY9lReSzpVl8KRn_Pln_ubm6wIu6CPKZNSlqFM81RNzsiw  W# T% e5 k( _

6 J1 w! v5 \- I7 `有睇開新聞就知港航財困,就算母公司海航都唔係好掂
3 g% D% r1 `/ ]& _如果港航釘牌收檔,有冇可能可以執返幾套平空姐制服?
3 ~* R# z2 P! e8 Q3 F, A有冇人有興趣??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意地勤果套,有特色d

我都等緊, 勁想要Purser果套

今日話借到40億

如果有機會
' ?. R( z# Y5 L; \. O8 x5 H, H+ y2 R% V

引用:
原帖由 cxyx 於 2019-12-3 11:21 發表   
* d, `* A  K3 H8 I% d* o今日話借到40億
6 A3 Z% j3 v1 R係海航借到,但係海航會擺幾多落去就唔知喇~

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-3 13:26 發表   ; b% Q; Y3 f2 B4 k" g4 N" F# ~3 J
如果有機會- ~' @5 Z# [6 z' h% g
' K& E0 `# s+ v" ]
留套俾我唔該

wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊
, O% s9 h6 n5 p! W- H" T" ?包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!

雖然CX同KA果兩套靚D,不過有都好喎。而且執笠就唔會出現保安問題啦。

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-12-3 15:19 發表   
  V4 C; M9 b/ N/ Y4 R: Mwow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊, F* K6 Q( t. O) @9 ]( R5 ?
包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!
; z, N0 x5 j- p( S
2 E4 W+ T6 K, A# z( ~4 _想大了 $ H. _  T+ J! [$ g7 m- W/ Z; }

- ?8 `; n' `, ^! e8 q6 T0 q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm) X0 X3 L: D! F  h% t

( [! l! v: h( F6 P0 U/ i5 D噢,暫時唔使執住! S) L/ q  p1 Y' ^$ g
想執平貨就要等

引用:
原帖由 Shion 於 2019-12-7 17:04 發表   7 Q8 E- ^# r* p0 d: M
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm. q. ]& X! x% M: x8 h: P

+ f" W0 X/ W0 x- G" I, M噢,暫時唔使執住- R! C8 B) C( \* s
想執平貨就要等
& F2 g! X9 @: H% b& M: P可能有菇跳船平放呢(個人希望)

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-7 20:10 發表   
; d0 R$ p& k6 l& s
2 J1 q" c" x! T( r5 {6 S可能有菇跳船平放呢(個人希望)
. H. R% Z0 V0 r" Q5 t% Y3 h3 C
如果有就搵我 0 c' _3 `/ \0 m3 u, Q% {
真空姐制服貴到嘔,想接

回復 13# Shion 的帖子

淘寶的仿真度高唔高?

i have

見真章,宜家一街都是HX制服賣