嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

如果港航被釘牌,有冇可能執返幾套平空姐制服?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191203/bkn-20191203033017591-1203_00822_001.html?fbclid=IwAR0cD6bKNiZEeHY9lReSzpVl8KRn_Pln_ubm6wIu6CPKZNSlqFM81RNzsiw7 K; p: m9 n# O8 u
" Y  n8 u8 V; \
有睇開新聞就知港航財困,就算母公司海航都唔係好掂
8 M$ k. L/ d: O7 R8 @6 X如果港航釘牌收檔,有冇可能可以執返幾套平空姐制服?
* n  J+ j9 b/ l6 b有冇人有興趣??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意地勤果套,有特色d

我都等緊, 勁想要Purser果套

今日話借到40億

如果有機會
3 O6 J4 R+ E" V6 y5 K

引用:
原帖由 cxyx 於 2019-12-3 11:21 發表   
9 F$ M8 y. D9 E今日話借到40億
: G+ z/ O9 I- i) C* Q: `
係海航借到,但係海航會擺幾多落去就唔知喇~

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-3 13:26 發表   / B( i9 g4 [, [
如果有機會
! R7 Z& C7 D( [" D# c; a. ~" c
4 [3 `, R$ ]8 Q" O" Y- U
留套俾我唔該

wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊! d, F3 [8 z8 X6 Y& t1 j
包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!

雖然CX同KA果兩套靚D,不過有都好喎。而且執笠就唔會出現保安問題啦。

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-12-3 15:19 發表   ) _" t" E; d1 ?) U/ s3 E- n
wow! 如果真是可以當然是全套啦啦隊
* g/ B6 U6 O$ m4 O9 [4 h9 K- e包括衫裙高跟鞋和絲襪呀!
  J0 M% u4 N8 E/ f  n! ^( r) x" C- B) L  A; f% \/ ^3 Q
想大了
8 }/ ?1 P! B" M/ s& G
. N* S& ^, |2 Q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm' p% ~1 P5 i/ J* {

5 O' r" q: j- X. [  E噢,暫時唔使執住
$ F. i3 X% T( X7 G1 S* q想執平貨就要等

引用:
原帖由 Shion 於 2019-12-7 17:04 發表   ( F3 N" x, ~! l$ e, s9 W- m
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1496487-20191207.htm
! [# W: |4 S1 y$ w
! ]8 s& G4 {6 L/ W/ ~* ~噢,暫時唔使執住* i# }1 V+ E5 I2 f8 `+ r( v# c
想執平貨就要等
/ ]4 l+ K; M3 m9 |; c/ Z. X
可能有菇跳船平放呢(個人希望)

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-12-7 20:10 發表   
: x- M, `) L; E7 o, V* Q
' g; ^& I& S$ ~' c可能有菇跳船平放呢(個人希望)
0 _8 b8 R, z8 |  Q  r3 J! b1 r
如果有就搵我 $ g$ T9 Q8 t. X" t
真空姐制服貴到嘔,想接

回復 13# Shion 的帖子

淘寶的仿真度高唔高?

i have

見真章,宜家一街都是HX制服賣