嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD咁耐以來最悲慘遭遇

我細細個一開始CD就俾人斷正過
' |& o0 w: p; i! C/ G; x4 P0 Q都係要我扔哂啲野佢
- ^0 q) I- m8 v7 z9 n7 M所以至此之後做任何CD相關既事情都會百分之二百個小心
; H2 _- Q3 ^9 o0 |$ m到大個左有能力就即刻將啲野搬哂入倉 寧願麻煩少少
2 ]& S6 u! @1 L9 K5 w& ~3 j5 z5 O3 j! s& A9 e

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

慘...咁而家點?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-12-23 18:43 發表   
2 Q8 G* s& L" L慘咯
' |. u" z7 ~  F有排要守行為
) K" j1 Y; w+ g9 [
: o& r7 D# b5 f+ V6 ?" ~% ^
吾知,要守幾多時間
9 f9 F3 v3 m& z7 h
  a: e/ T% n0 w/ [/ Z7 e$ N/ S* \' R(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

手機和電腦也要設定好密碼去lock才安全…

回復 18# alexbb 的帖子

佢地電腦白癡...我估佢地都未發現唔係佢地account...

自己平平地買部notebook用...1 k% D" v2 O0 u. T
我都怕,所以好小心% h  z7 L& Y& Q: W% g2 T4 h0 t/ {
但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-12-26 21:55 發表   
  Q- h$ ~( H7 ^自己平平地買部notebook用...' X" i0 X( H8 M
我都怕,所以好小心
% E" V2 h% w+ a& L! h但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做
/ F& u3 I# _1 ~- s% S( L4 M
3 e  u) ~0 c* ^- H" n1 E
支持姊姊 4 P! T6 h) }- e8 T8 n
5 l8 G8 J. J2 f- `
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我周不時都俾阿媽種族大清洗  a! }3 x- z8 E
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)0 T/ f0 P. R' k( U
執都執唔番

回復 1# aliansex 的帖子

慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2019-12-27 12:52 發表   4 X; A2 J# o& b
我周不時都俾阿媽種族大清洗
& `, f8 z& E8 k幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)
6 c( v& S/ r% N- u. M4 p. e執都執唔番
, X, e0 P- W/ r2 M. J6 p) x5 T4 \; {( g
Endless game 6 K- c4 l# s* Y2 ~: x3 ?& P

7 ~. F) s5 N+ f5 S% K. T(._.)
享受 一分一秒的 CD

我會搬出來住

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-12-24 00:08 發表   
9 ?) b: Z" G. q3 k& L0 L* v咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
- _" ~& u/ E5 _' w2 h" `9 X6 a

* }" z$ x: b6 Z& l0 X就算軍用級加密都幫唔到佢
. K5 e9 D$ }) }. q" Y佢係無logout呀* A. E6 z' x) O6 m

已後要小心啲呀

如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
wechat:cyncyndichan

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-12-28 21:53 發表   ; _4 d. b; S2 Y7 U7 T# [* G* f
如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
9 v2 W9 G! ~8 q# K* r
  W2 o8 {9 ?$ R; Q( _9 L1 I, z用 safari ,
6 S. Z/ }. }/ D! ?% l
" a: F$ i/ a2 G+ f; U; V( I, I, z有 private mode
享受 一分一秒的 CD

咁搞笑

噢!Take care man! 未試過口爆吞精,爽嗎?味道如何?

回復 38# CindyLi1214 的帖子

爽!" f$ T( z/ e- w6 j7 _. r3 n# F
口感一流~

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…其實我都好想試吓幫人含,但始終無樓主咁大勇氣