嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD咁耐以來最悲慘遭遇

我細細個一開始CD就俾人斷正過- j- [4 F4 Y0 e! h4 J& z6 z% ]
都係要我扔哂啲野佢
2 k% I) |0 n5 F. n所以至此之後做任何CD相關既事情都會百分之二百個小心& _7 O1 \  U' Q& G% v$ z$ r
到大個左有能力就即刻將啲野搬哂入倉 寧願麻煩少少. q$ C; e- H* o; J
2 Z0 B0 f. h7 N, S/ Z

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

慘...咁而家點?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-12-23 18:43 發表   / z' E+ q# g6 {4 A& w5 H
慘咯7 q8 N- U0 k0 g
有排要守行為
1 n/ L. \$ F  {4 T1 P

; m. w8 E/ q, I4 X8 d" \吾知,要守幾多時間 ( \- ~5 O7 y% O4 F: u+ A

/ F8 {$ q4 C* p# Q8 g6 V8 K(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

手機和電腦也要設定好密碼去lock才安全…

回復 18# alexbb 的帖子

佢地電腦白癡...我估佢地都未發現唔係佢地account...

自己平平地買部notebook用...8 J# d9 a5 B% A
我都怕,所以好小心3 O( i9 _) n! v, i; L9 z" L' {
但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-12-26 21:55 發表   1 A; J# B0 n' }7 p. `
自己平平地買部notebook用...! O/ o8 c  e9 M% t& S: ]
我都怕,所以好小心( U/ D! b3 r5 n( S2 T/ |" T
但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做
) g' k; F) N$ t' b! c: ?. X1 S( u: z; H5 L7 n" C) e2 O
支持姊姊
- \# U1 p9 H+ V0 s# m8 N3 k2 J& o% A3 y% C1 c/ c0 I0 u) l; }6 N
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我周不時都俾阿媽種族大清洗% {; h& R* D! e: g
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)
. a4 R) W/ }# t- h執都執唔番

回復 1# aliansex 的帖子

慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2019-12-27 12:52 發表   
) N) I5 L0 Y7 K& o' @我周不時都俾阿媽種族大清洗
+ V# u" {7 h" `幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)* [) o- x) G+ o9 S
執都執唔番
: N. E4 R, m: M% z( W: \. V) Q* p" r; g/ [, _  a
Endless game # J9 K' \. s& Y/ V
$ c  e5 E1 G' f6 h' q& @
(._.)
享受 一分一秒的 CD

我會搬出來住

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-12-24 00:08 發表   : m; u9 d/ P7 O
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
4 z7 U+ ?4 h; ]3 z2 z) G
7 p: w0 f+ N4 G就算軍用級加密都幫唔到佢7 ?+ i& U: ^* K/ }2 d' C0 F
佢係無logout呀
  I* K* t$ w: ]" N. L$ b& l. z

已後要小心啲呀

如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
wechat:cyncyndichan

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-12-28 21:53 發表   " H" j4 D$ N! T# L2 {
如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
6 i& y, A/ a, l8 I

( Q  I* t$ F, u  B6 q+ `用 safari ,
0 ]. S: }( M$ B, l9 e* V) b0 [
8 ?0 B* e- K- {2 w0 n有 private mode
享受 一分一秒的 CD

咁搞笑

噢!Take care man! 未試過口爆吞精,爽嗎?味道如何?

回復 38# CindyLi1214 的帖子

爽!
5 ^) P+ \/ p3 i0 b7 A+ M口感一流~

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…其實我都好想試吓幫人含,但始終無樓主咁大勇氣