嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD咁耐以來最悲慘遭遇

我細細個一開始CD就俾人斷正過8 A; T- j( k8 g4 x4 u
都係要我扔哂啲野佢' C% V7 \* u4 \3 h1 }( D
所以至此之後做任何CD相關既事情都會百分之二百個小心
: g6 `- t# G) t2 w5 ^到大個左有能力就即刻將啲野搬哂入倉 寧願麻煩少少4 }! G) H# g, r$ H+ Q
* K- ?; I3 V' b8 G" G

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

慘...咁而家點?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-12-23 18:43 發表   
6 A+ J" `( ~/ Z( p! `慘咯$ ~( ], N  Q" m9 u, h) r1 L- {
有排要守行為
+ w  u) v' ^+ \2 H2 O) l
" L) [4 f/ N, F+ z& @吾知,要守幾多時間 0 ~, K5 z- j: \+ O. U& ?
) K6 o. `( ^- o
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

手機和電腦也要設定好密碼去lock才安全…

回復 18# alexbb 的帖子

佢地電腦白癡...我估佢地都未發現唔係佢地account...

自己平平地買部notebook用...& {9 @* f. q9 q( m
我都怕,所以好小心
, @  q6 S# m% q1 X但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-12-26 21:55 發表   
% H2 V; u5 v$ p3 E9 ]# Z8 Y, ]' B自己平平地買部notebook用...6 E- _/ [# x, O  {
我都怕,所以好小心
' y8 y4 b- c- _& P$ g- A1 i但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做
0 m  f* _8 g$ P5 j4 H% D! T
, b, L. q5 w- F
支持姊姊 2 N4 m' T  w' i* \' [
" \6 V6 c1 u$ {" \) J4 z# r
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我周不時都俾阿媽種族大清洗. B4 x# f; U0 c$ n6 G0 M5 M- U
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)
: ~1 X3 e2 Y& _# G) N執都執唔番

回復 1# aliansex 的帖子

慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2019-12-27 12:52 發表   1 p: Y/ R) L8 D( _7 X$ }7 f
我周不時都俾阿媽種族大清洗: A7 f- C2 \* W+ V% ?
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對), H% d4 q0 o, G! V
執都執唔番
  ]6 |/ N, L3 A6 H( _

9 D) ~7 Q) P7 @3 rEndless game , I7 V- y% q, n, q

" G) R' G% t5 K  Y& o1 E$ p) ?. \" F(._.)
享受 一分一秒的 CD

我會搬出來住

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-12-24 00:08 發表   
% X$ B, Q' H  @6 V! k* V0 _8 p, P1 s咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
% b: O( }  w! j: i% o' z4 W* X! T% r( {9 I; [( |3 @( S
就算軍用級加密都幫唔到佢$ o" M) S3 g5 k. O( A+ l
佢係無logout呀
) D: c4 T& ^& \

已後要小心啲呀

如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
wechat:cyncyndichan

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-12-28 21:53 發表   ( I2 }5 P7 a  C
如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
9 n) g) h0 {! Y: {: e
: T3 w0 R- s: P
用 safari ,6 \$ S1 j3 V3 R8 z# A# M
' N5 T% f8 \( I8 r, L0 o
有 private mode
享受 一分一秒的 CD

咁搞笑

噢!Take care man! 未試過口爆吞精,爽嗎?味道如何?

回復 38# CindyLi1214 的帖子

爽!7 [! @4 M$ K$ ~3 h1 M( ]
口感一流~

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…其實我都好想試吓幫人含,但始終無樓主咁大勇氣