嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒0 D$ l* J* G* [. l# B
用來射都抵呀3 |3 |0 K/ y3 E# W: r0 k
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵' N, c- m& Y& x: l

' D3 F5 A) T4 J5 u! i' [[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
3 q6 M! F6 E( s3 \- J. U有oL 味道

好靚喎! 又平
) u3 y/ c# j  }- V( \5 D買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
. j0 }! |1 c  S4 \好看呀⋯⋯: m5 l- n! d4 U7 v( y
有oL 味道
, B9 G, `  J" z4 c( E
係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   ; D; N# u; d; N/ F
好靚喎! 又平
. B# e" J' ?  l買多幾件! 可以玩爛都唔怕
7 `8 d4 J& `; A3 O- S: G我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
( E3 r  \; R& l修腰款式好靚
2 n& a0 d; B. y( k: p( @, `係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
/ Q, _* a- H  E3 i$ \8 H8 V' @: @+ F6 X- J: h
好靚 # N! g, t9 }' E0 |! p+ g

( l% D( r. w' C( Q. i(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到* N* f, H( {/ z- [6 @; P

, g  E4 V1 p9 i( ~; ^- V
' s, u- B  j% \, s( c5 A% e$ @+ T" p% E
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   & y  C! Y  |" N8 q( Y
! n1 }( Q, K3 c- O% R
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
4 y% |7 S" Y/ ~, u上圍大,收腰5 V! J( u- }* h' j8 z6 @/ G$ D3 V

$ L9 x* D& c: g好靚
  }% M! d, M3 Z# _) N
7 t; H! d+ C: l/ c- q+ w  a(*^o^*)
+ m& v6 o3 G/ A$ d2 @7 `! Z+ |$ W
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
3 R' a* g  \/ T+ Y2 g我要加加大或加加加大先著到3 S+ L, D' D# X+ v" d

\: }7 E1 c" d  _3 l% }/ {, B, i" K

' I+ E% U6 r8 b2 A, }
" Q9 ]0 w1 j/ K: q* a# F! f$ g如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
4 w' @$ ]! q" f! L. C; h等開箱文,好平,質料點?
/ t$ y0 y+ Z+ g1 V% j% n
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
# }6 R) d! k9 V& G, X+ C9 s$ }2 h5 M) l  \2 {& s# P; m7 Q9 ~& ?
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
( L" m6 A0 g  b' }4 n6 T$ a
2 D( O, h; p# d9 h0 }7 _- Z9 w最好,$ d- b4 I" b5 F; W& ]3 [! H. k6 }
' c( [4 o. }% Z: A) C
穿上身要 舒服
5 e5 P$ O- L6 D: |! Q- u$ _4 }  J+ W% |
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
& u4 r0 V3 b! o5 Q' o, O- A0 d尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
1 H: s( v9 M- I; Z$ Y( Q$ U7 p
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
9 F& @  ?" U0 z$ Y0 j2 G# ?% ^印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
* v1 x: q& c9 e; C9 l
我幫襯呢間是統一價錢