嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
1 Q$ n% r  }, e5 W用來射都抵呀
+ y/ l! q' s5 \3 t1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
% B% E" ~7 j% [# v3 z* H; [
* H1 A0 T* H  F: _7 N8 u0 q[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
3 ]7 z+ n( b5 U; b! W2 ?有oL 味道

好靚喎! 又平) h( Z& D2 Z; q, F# C
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   ! b$ z6 D+ x9 |/ J$ K) g& m
好看呀⋯⋯0 R2 P& d* B# m/ N$ Q) S
有oL 味道
$ O% }6 H& n/ D係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   9 u; p0 p9 }! h& P+ ?
好靚喎! 又平! e: d4 k3 v" E2 k0 U
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
8 R# I* x7 x; Y* |. i8 |7 @我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   ) ], e0 k" F5 c+ r
修腰款式好靚
( y( G. C2 U0 s. d
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰9 Q* t0 }7 i6 O2 A3 X* C

9 H3 K% A+ a0 B  [好靚 & L* g1 }* q  r
) O% M, H! _1 g, w) k
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
7 q: K8 y; g. z# @- d: D& v  |% G4 O3 E; m0 S

% j/ M- Z+ i9 E: A8 I' y4 l% S# I: A" n4 c
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   7 U1 u" `& p, b' q1 p/ n6 N

" n/ p. b+ \. ^: v# W( Y係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
; f3 K( U* t8 x0 v5 _) G7 @上圍大,收腰5 Q* E2 g4 J& y
2 ]# m- W! w/ A1 f$ J" t
好靚 + y/ y2 U0 ^7 o, S. S

. F9 b2 n* ]- N' |9 g+ x! _3 ~" O! s- [  X3 W(*^o^*)
; p4 X, m8 x# b) _
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   7 e; A6 K( L3 v1 m7 K+ E
我要加加大或加加加大先著到' G; h, j9 M$ y0 O9 x- B& M1 ^- n
1 c* C$ K, T, w" q0 ^6 u
9 V: b0 o# P& I0 u1 T

) V/ K! L! w( X2 _# V
& S1 q, a0 [  n& i
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   & i0 l6 P  R: y; ~, v% L1 z
等開箱文,好平,質料點?
% Q7 K$ J  v3 {* N$ `* Q' U9 r
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   $ f- M# }0 i; _! t1 e
* T  r" P8 L- \7 x& \7 T1 A
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
  S7 J- s5 v) k
2 R6 ^- L- I: ~% S2 j
最好,
$ D9 G% w3 s! n5 ]7 C( c
6 t4 ~* F) k4 d: M! R( J! L2 @穿上身要 舒服 . E4 V. O# B  |8 \, P
- n9 O( h! X6 ~/ B
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   7 E0 o! p5 i4 f
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
. s( \3 ?3 x2 ]7 ~9 a
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   ) }1 i1 m1 L" J6 j6 [5 }' G6 w
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
& h2 y0 P; N4 s5 z8 d+ Y
我幫襯呢間是統一價錢