嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
  Y: h# k5 K5 _0 {0 `* e1 t用來射都抵呀5 p& H: n/ F$ z" ?% {
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵# {( m5 S$ T4 X& b+ Z
9 b, }' `; p: W' |$ h* e4 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
/ k8 d! z, a3 o/ y- N有oL 味道

好靚喎! 又平
6 v& J# C: \3 Z+ m6 V買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   + ~" c; P: F1 d3 N. o* ^  F
好看呀⋯⋯
! u' T; l0 [7 o' T" k3 O有oL 味道
% I  S9 l& _! {' V! s( p, r
係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   8 \" K) ~! u9 N: _) f% z
好靚喎! 又平
: u2 r0 c7 |5 M: l! ~+ D5 V( ^, U# v買多幾件! 可以玩爛都唔怕
& ^) `* l* F7 ]* Z4 y# K0 i
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   4 w+ x, v5 w2 W4 V
修腰款式好靚
* q$ E( {( G# z0 E) @) b9 J! y係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
5 f: A# d6 v. |! S0 C/ d- a: l
好靚 6 s0 G+ @( n& a( x6 r/ w4 j

5 g( E6 L# P" J(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到4 z' {$ `+ h' d7 O4 R
- c) F2 b& N8 c+ a

+ M6 S* r9 p9 `7 K/ H( h. C* g- o" G% M5 X, ^1 k1 q
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
& S- U1 u; K. b& Z9 [  c
" w1 O3 t/ C  R係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   ' s3 o% X( q5 t0 x$ d0 H
上圍大,收腰! ?0 r. \) ]) Y: w, H" U! H: l

9 I: F  P/ ^4 e# ~0 ~# |3 `: P好靚 % w1 n0 U/ k% x( I( ~7 B: B% M
5 U, i) R8 A# k0 r. ]( Q2 v
(*^o^*)
9 [. J" p. |) {0 V: j1 R$ @$ {# k我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   # s; u8 {1 R5 g) N5 J
我要加加大或加加加大先著到) E1 w  p' W" o# c+ O9 z
/ z, A" w! x% ?
2 z6 R  b6 ?  h( t& G

! l/ O/ R4 v; {6 n* Q8 R
# u" j2 d8 D' J+ B
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表     L- q4 @8 N5 s8 D: e1 e! G: V( l
等開箱文,好平,質料點?
( u$ h4 d4 U; n% a9 U: ]. O% j* O賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   ! V0 u% ?3 x. l

& ]/ Y& \" w! J8 w! `/ x+ ^賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
( r) S6 k7 R5 D" D) @

% b; `9 z8 a* U2 G! L( Q6 J最好,
8 [( g8 a" k# n' I2 q4 F2 \2 _* ^- W1 F
穿上身要 舒服 2 e% `+ i' _' N. w+ F: {
, [4 i# R/ m. ?& {8 ]; a# X  c1 U
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   . o, J6 {6 |) w. H5 `
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
  v! @$ a) J8 H% p3 z+ r上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
+ _! t) U2 [4 p  j, @, @$ v$ k4 l印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
/ F9 U7 w9 ]: e我幫襯呢間是統一價錢