嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
6 D) g" M: b5 y/ p! i& D" T用來射都抵呀5 j1 v2 _0 Y: a! j: G* |
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵& D) T) I1 n6 _0 H- V

. u% q7 D7 @+ r[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯7 I+ O$ k# |1 G- u
有oL 味道

好靚喎! 又平
4 L- Q, E1 j& R2 T! q: t買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
" e, @, o  X, ]! S好看呀⋯⋯& N" N) X1 m+ D6 N: [* r2 k( r- _
有oL 味道
% ?( y# ?+ R! Z* l係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   & z0 y9 o) l2 W
好靚喎! 又平
4 }2 i3 u6 Q( K- ]$ K買多幾件! 可以玩爛都唔怕
' j6 T7 y& E' t) R( ^) x! U我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
6 A! Y1 j! @5 ~# X) h/ n" r6 K  u( t修腰款式好靚
" U" P' d$ i7 M; k, g. D係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰9 T; D. K# A8 W% d' R( h

7 Y. s4 l8 Z9 u5 B9 e好靚 1 b9 J. E! a, Q) a+ ?# L
' M0 o" b, y/ Q2 u
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
2 U/ q) ?. \% ^) t$ n: f+ M* ]6 O# p8 j! ~6 \" T$ Q

- D' c9 Z* \2 M; n, ~, ^
2 i$ T3 U5 w( V0 B6 U
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
7 C2 Q5 _+ g9 ]  Q+ T* V
" l4 ]  S3 D" N! M+ O: y係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
7 Z/ M# ~7 u. m7 e* m; g' u+ J' x) I2 R上圍大,收腰
0 o  M& {2 o- b% J7 h
2 |: @% D8 x* v% y- ?好靚 9 I  J/ _) d) c3 ?

* L+ G9 H8 x8 V, M1 W. }(*^o^*)
+ X3 r/ _; [- |8 j/ p4 r. H
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   ) t% @& ~; Z" o% K
我要加加大或加加加大先著到
/ U7 z) s5 f  V$ I& J4 _2 S+ Q9 Y* I' a4 i
% K/ ~! u% J/ c* f; W
  b5 g6 _. Y$ P8 q) B! j
7 o' [* O* n% d4 F6 x* g
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   9 D- q4 C/ T' T' V0 l1 \
等開箱文,好平,質料點?
9 _- s/ Q2 H6 h& R# V
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   ! D  w! \/ S. M/ j$ T
3 {4 h$ K/ W6 m. P
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
: K% y. ]* v) Y4 s

# [! U, O( j; |: A最好,5 _# {: w. u! v7 v
* V* ^8 L6 d4 I+ ?: k
穿上身要 舒服 % e  j# M- e9 }4 Z+ H/ E+ s6 x

# H9 \  I# b$ F9 a(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
! @( U! c. ]& ]* c* q尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
4 d7 r8 R) s7 a& h上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   1 T3 H2 q/ g' _+ {( ]9 s
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
/ w% y4 q. p7 Q8 n
我幫襯呢間是統一價錢