嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
4 v7 A) n9 P* |用來射都抵呀
% U+ f; ~0 ~) r, S' A3 z9 O1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵, X/ A2 G+ Q3 @8 o, r9 |) R  \

$ Y& ~+ s& y, m9 P, \( T[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
( k( A2 K) U; _$ c4 }& ]5 w/ w% B有oL 味道

好靚喎! 又平& K0 B7 J$ ?3 V! W: t
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
! i8 c3 I6 f+ `) ~% t# X好看呀⋯⋯  j, ?. L$ g7 A7 C  g) N1 s% b% s0 R
有oL 味道
3 ], j" g1 M  v2 q* C) r
係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
3 z2 w5 _4 @5 _9 C  O: ~好靚喎! 又平) B: K$ a5 ?: u
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
/ m* y" C3 v7 B2 N: v
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   , X9 e; [) w* p  D$ d
修腰款式好靚
0 x: y+ C/ e# d1 }: w6 o$ X/ w2 m係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
/ l# L8 _7 U0 l8 U+ D: m. ]/ g8 x, S6 b4 j% ^5 S
好靚
0 m% l- J+ N  ~" D# x9 @  X7 r& c$ a
3 n: ~- @3 S4 i7 K" y& X( ?3 @(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
0 d0 r5 H! N+ W- Z4 O( i3 Q5 j; g- u* \% h# E, v0 A" c
4 v0 g0 Z' n3 v
/ ~6 g! U; h1 c# \3 g+ O
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
) I. I* v; ]" Y3 a( F$ u5 ]. Q) o2 c. r' `
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
, M) G) q9 H# ]上圍大,收腰
0 g+ h2 ^' J4 d. w! D& K, _& v) [* t" M2 Q9 k
好靚 - l* p! e" a/ ?7 i+ I

' |9 p5 Q3 o# \2 M6 c5 c(*^o^*)
" ?8 G1 ~! [/ ?6 u5 j1 u我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   " ?8 x9 m$ @* j
我要加加大或加加加大先著到1 o6 ?5 }: p. l0 t. z$ _5 F% H
( C" V- m. C9 Q0 D/ {1 I) @

9 w/ q6 M/ _, N( y( ?# U# L! y! X: ~8 s* V# v+ ]
) T* E' g5 w$ x* N4 t
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   1 ?. _. E& `$ v- s) h
等開箱文,好平,質料點?
' N% {5 l! p: I4 }& ^( c# [賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
, P' j/ V# d0 v. T. O  G
- d& _3 G2 ~  {! K賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
, C- Q2 V  ?. e/ z$ A) R5 h- w8 {$ ~% w1 s/ ]
最好," I1 J  ~" I' d. P' B: u! r6 ]* H
1 H* C% D5 `2 J, g
穿上身要 舒服
2 ?8 V2 L2 u) a% u
" f6 k; }* Q/ ~: O(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
. u2 y9 u6 e( P, W  ~0 ?8 U. K尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
3 x+ U. c( c+ i! B, c上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表     G8 h! ^* i) u9 X; r( _) B
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
* a) {; p/ R1 J: k
我幫襯呢間是統一價錢