嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
  j& ]9 a. ]1 j5 F用來射都抵呀
/ p" q* g% v0 z& o1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
6 \2 l8 m* {) ^! Q% _3 Z( W1 g8 H3 z/ `& ^% n
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
$ B! Y* g( W' n0 E( J有oL 味道

好靚喎! 又平( T% e& {3 W0 V3 _6 L
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   " I/ L5 A! U# h: O
好看呀⋯⋯
" T0 u$ h5 T2 E* @: s. S% m有oL 味道
! D4 B; j' S0 Q5 M! u9 B+ J  ?# c
係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
. m* {! G  ?6 r: Z4 a% N4 {7 V' F好靚喎! 又平7 K/ L6 B( m) Y3 B" `; H, p
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
6 X9 i# t: U; A- z, \, X9 i
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   * ~* W% a+ h3 N8 @/ O6 R; I
修腰款式好靚
. E8 L! u/ X" h/ F2 ]/ T; Q6 @9 W# m# [係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰- d2 A3 a" f0 d4 {( T6 y
' n0 ?* Q0 r2 ]1 b" @8 ~
好靚 # n& }6 z# w0 H+ c2 f0 e

* F/ t! O5 v% P4 |(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
1 V( X7 ~- ~" z$ j( I) z5 E8 J* e0 Y2 D/ x' t) B
# ^6 J8 v; ?! f, m' F% ~
  @  z3 }9 R! K1 e. W0 ~
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   4 F- V' ~3 ~; D

; ?% s+ ]4 v! F+ q係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
  l5 F1 Y- C4 r% I$ e; A+ t% Q上圍大,收腰/ e3 ~9 G2 e% d/ M% e3 w1 u' U
3 K2 e: f! ^( E. v  d" P$ }0 T
好靚 1 i; z! @: R* n- j

* K$ q9 B( u. N(*^o^*)
, i  A# h0 n) n' Z8 P. y; D: d
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
0 @$ s3 V" s1 O我要加加大或加加加大先著到
8 u9 {- x; B) Q
7 l. I9 Q4 G& U5 y$ R( H6 Q: m- D- s) a0 h) ~! X. C# N5 t- l
/ c. b) [5 T0 S
3 m- X4 b, r7 A  `1 u2 v( i
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
" N4 r, @/ z& X* p" B* @3 @等開箱文,好平,質料點?
' o7 _& q8 O6 C" Z0 S( D
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   & u/ Y4 ]7 a" Y# W+ j1 g5 P6 o
1 p3 ~7 b& B) S+ |6 k8 \8 i) n* _
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
* Y" @, T& M) _% @, K' W3 j

8 |+ {. [) a* U- k最好,( W( m, W/ g7 X8 t) s
" b# U# r" l8 l5 z( F0 \
穿上身要 舒服 * U$ `1 k5 e+ m# l) s

- s& |& z+ I& Z- z1 Q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
' o' @& E) \; U2 y; ~% X, x尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
/ w0 s6 ~: W1 r, d9 d- [" b) e上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   " n0 C! ?) N, J0 `  {# h
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
- q: J+ z. d4 K* G, ]
我幫襯呢間是統一價錢