嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
# n2 }- c& P' W: q2 n. E用來射都抵呀# M" G5 O& t! V2 [
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵* ?- m, r3 \% A
, O) }1 q; I5 a6 [6 N1 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯, S* i3 p  W  ~5 J& p' S. |0 J
有oL 味道

好靚喎! 又平
- Z6 }* S$ s% R( f: F! z買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
7 o9 k+ L: P3 x& Q8 G$ U/ o7 t' q好看呀⋯⋯
: z! B. M2 N2 F; r/ z, S, ^有oL 味道
7 z- i7 \" s5 _+ T) g7 t; d6 ~係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
) }) S3 ~7 U: c1 W  C2 `1 f好靚喎! 又平
4 _$ d. ~! j+ u: a/ ]買多幾件! 可以玩爛都唔怕
% N  T# L9 d9 f& [$ @9 C  L我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   6 c# `+ L  [$ s; s) u% C1 S  |
修腰款式好靚
+ l) _4 J) L  G, Z2 s( s  N
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰% b6 q3 o& S+ z# W1 p

. b: k- R% q& n* T好靚
! o2 d7 u  ]; i1 V* m* ]6 p4 T+ m) b. e
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
' ^- u: l: b8 k; I& C4 Z
) ?3 u) b4 k$ z* }) ?4 J/ i# g! V5 W3 Z  p. n, [  s& w/ V4 m
% O% A; G/ Y( e; C
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   ) n2 Z) j: B3 ]! Q

# F2 i$ |, `5 Y; k+ n" X1 |( H係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
  r: V2 _. [0 I! q$ O% z- S4 B上圍大,收腰* n; S  J: q( f, E

: }1 h$ V  G( m) Y好靚
! u+ R4 |2 S( F% @6 I6 m6 ~3 |
, r5 V% Z" p* v( Z(*^o^*)
9 n0 c8 Q8 n% @* ], c/ u: w7 m: C5 g我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
9 y2 w0 W: V6 d4 U" c我要加加大或加加加大先著到
0 U6 l$ p" _+ Z5 t% P9 E- j3 ~7 e: o
0 ~; L8 Y% c, S% I6 D8 O
& B5 Y! ?/ e7 [- E7 K
" w! _* e% ^/ q* k( e# |' f
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   , @  R2 S% s" @* A) l/ M3 q4 T
等開箱文,好平,質料點?
$ x9 s) m6 Q2 e* M
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   3 X# I0 m* H2 j
+ ^1 o3 X2 `* J! z' u# F9 J
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
  r/ V. a: C3 {2 S4 D% Q
) w9 h8 [8 u. h/ L4 ]) Q4 j
最好,
0 _6 |0 Q+ k9 T6 B9 k3 ^, `( @  Y$ U7 b/ |2 @
穿上身要 舒服 : w, X! s) A3 g

6 ^' b, C0 W7 f" C8 x' @4 L(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   5 i( Q" B$ r/ Y; m, t: C3 t/ z( Q
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
, X" \5 [1 t; F2 f4 Q( f
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   1 o2 Q8 H2 j; X9 }9 ]/ Q0 f+ }
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
& }( Y( s& M5 a' ]
我幫襯呢間是統一價錢