嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

代售 CX 國泰航空 空姐制服 新加 11 碼 FA full set

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:36 發表   

正解
有幾多FA唔做轉做ground? 又有幾多ground長期apply做FA..
世界就系咁唔公平,d FA飛一個鐘等於ground返2個鐘, 仲未計拒地去到ouport 幾千幾千既allowance
近年新人,不是人工差 啲 ?

享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:28 發表   

近年新人,不是人工差 啲 ?
對,近年已經少左,仲要封頂..
早幾年入職既唔受影響

回復 100# blackopaqueph 的帖子

淨係 ground 要追地獄更已經輸死
仲有大家返工車錢一樣,衰衰地菇起碼有飛機餐食
公司的,飛左出去又有 allowance

Ground , 食美心啦

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-17 15:21 發表   
淨係 ground 要追地獄更已經輸死
仲有大家返工車錢一樣,衰衰地菇起碼有飛機餐食
公司的,飛左出去又有 allowance

Ground , 食美心啦
哈哈 美心  好貼切
福利一個天一個地...名都有得你叫..平時飛70-80個鐘 加加埋埋平均2xk
早排示威交通癱瘓,唔知d ground既同事有無的士錢claim..我女朋友就有喇,full claim無上限,我連油錢橋費都慳返
食野更加之爭得遠...人地食開F J class的...
所以人家有生活,人工又ok,只系無預計突然間公司推NPL

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 15:59 發表   

哈哈 美心  好貼切
福利一個天一個地...名都有得你叫..平時飛70-80個鐘 加加埋埋平均2xk
早排示威交通癱瘓,唔知d ground既同事有無的士錢claim..我女朋友就有喇,full claim無上限,我連油錢橋費都慳返
食 ...
我都有福利。
穿空姐制服。
真羨慕

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 18:21 發表   

我都有福利。
穿空姐制服。
真羨慕

(o^^o)
恭喜
請問你GF系邊一間?

好期一問,樓主也是CD嗎?點解可以買到咁多制服咁開心嘅

回復 108# 可怡妹 的帖子

我只是一個中間人~

搵到真.空姐,搵到貨源,便大家開心

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 15:59 發表   

哈哈 美心  好貼切
食 ...
重點,飛70又係萬8

Post完,都係萬8

Ground 好似扣錢.唔知

菇衰 stand by,但起碼有G

Ground 衰地獄更,但老實,學歷要求低,係事實

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-18 00:13 發表   

重點,飛70又係萬8

Post完,都係萬8

Ground 好似扣錢.唔知

菇衰 stand by,但起碼有G

Ground 衰地獄更,但老實,學歷要求低,係事實
如layover 多其實過2唔難,LHR JFK ORD DXB呢d黃金port我女朋友幾乎個個月都有,下個月唔知
standby有錢收唔call都賺左,錢假兼收
ground可以成日返屋企,做個賢妻

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-17 23:59 發表   
我只是一個中間人~

搵到真.空姐,搵到貨源,便大家開心
似乎師兄都係響呢行做,唔係點會有咁多貨源呢

引用:
原帖由 可怡妹 於 2020-2-18 00:44 發表   

呢d 野,明既...

引用:
原帖由 可怡妹 於 2020-2-18 00:44 發表   

我唔係東涌人

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-18 13:37 發表   

我唔係東涌人
唔係東涌人即赤蠟角人啦

引用:
原帖由 可怡妹 於 2020-2-18 14:15 發表   

唔係東涌人即赤蠟角人啦
唔係呀,直頭唔係大嶼山人

好耐之前就係

新加上 11 下 11 外套 12

Sold out

Thanks

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-18 00:36 發表   

如layover 多其實過2唔難,LHR JFK ORD DXB呢d黃金port我女朋友幾乎個個月都有,下個月唔知
standby有錢收唔call都賺左,錢假兼收
ground可以成日返屋企,做個賢妻
做賢妻,
又是性感空服員
個人服務

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

80# sold out

Thank you !!!!

#117 sold out
多謝支持

新加 FP 上 10 下 10 外套 12

sold out

thank you!!!!!!!!!!!