嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪種衛生巾最舒服??

哪種衛生巾最舒服??

我想買又厚又長又香: s8 I$ ~1 Z) E) w: R  e

7 w& ]/ `! ]  J2 d( t! L$ s  b3 I* _邊種OK?7 a. N3 y# r: ~& q0 y/ J/ l

4 t! d: E- y; b; G9 p[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有bug 出唔哂D字....??

而家對又厚又長嘅冇咩興趣啦⋯⋯' I' V% o& ^: a' f/ x) J8 s
覺得輕薄又唔太焗嘅先好,開始明白女人點去㨂m巾  h- w" V% F3 _
只需要唔整污糟條底底就夠

無話邊隻最好
& e- Y2 m3 G- I1 R$ X9 K不論男女,衛生巾用在胯下,都係貼身而且個人的用品4 k, i9 O# K- E7 h* _" ?1 l
最重要係自己舒服

邊種香D? 又厚又軟身- Z/ O. b: N# u) V0 v8 K2 c" R
/ ~( L7 c5 c  \9 H

香香哋,又有少少薄荷感覺

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-4 23:16 發表   ( Y' \+ c- i' h& p) a
香香哋,又有少少薄荷感覺
邊隻? 我買左樂而雅冇味

ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-5 23:42 發表   
+ H. E/ F! g; t  e1 X9 v6 `2 vABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服
冇呀, 香港買唔到

Kotex產婦衛生巾........................

再補充
; G' ~5 Q" I5 W, x2 ?8 {" N, o我用過最舒服的是阿婆年代,要用衛生帶的那種Kotex衛生巾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:53 發表   . B/ s1 t1 o0 K. W
我想買又厚又長又香3 i2 H. u( ^" p9 g, p5 G) S
9 W0 Y) v# ?- v
邊種OK?
& Z8 _) j( {5 e9 v揾唔到厚身M巾
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   
: V- I5 }& Y, z$ T8 @# {/ k
/ Z! k- B6 j% _  {揾唔到厚身M巾
2 l6 z8 a$ Y9 _7 |
除產婦巾外,市場無厚巾賣,要厚的話,每次用2~3塊

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   ) L7 G( s: q4 y: v
" V4 M3 K( y% u& k/ c
揾唔到厚身M巾
  d; z7 V% b3 a陶X網上有1吋厚的m巾(可清洗乾淨翻用)% m: u* z7 f* Y% n: R! s, V
但必需用衛生帶配合

連m巾一起的衛生帶(1吋厚)