嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
( ?  B9 l7 G% D) X2 O4 I  x
3 |  G' K8 J$ v未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   6 N$ k4 z* g$ t- `" v) s/ U, y
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
8 Y: h( k8 l! h% g9 p
9 Y3 L' }. s2 c7 Q/ r0 m7 f有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   ) _9 ~6 E" Z* z/ l/ Q- o% a
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
. G4 G2 Y5 ~3 X) `
0 q; Q1 L8 U2 n4 w
佢又唔鐘意呢味野7 r1 X6 H6 b% U( j

. b! I8 [) }$ L! Y7 l呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
* q& }' e4 `2 o3 |/ D7 X嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
  T7 H! }6 j) B9 \& c0 O$ v4 V
4 r/ D# @- K) x6 }
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
! ?% H; v  O- J2 Q9 c* o9 L+ O但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
2 b/ V. g0 s8 {, y5 s1 F  f. B點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我( I. l* N. ?, F3 q
0 k# P0 w5 E3 m4 b
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服+ @! `) }: x- O+ C0 d3 \+ K
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
2 h) l6 N/ V- ]  w唔知你情人節收到咩禮物
% v* }+ N) f$ `' y! W) Z( S: j0 `5 M

( Y/ n& t6 h0 b1 S& V1 \' D5 I- i; d) |7 E- q- f: @* s% u3 ]# g' A
大家買同一套 ,正 : A4 m3 F1 q& o0 l# G7 \" e4 g2 P

" v, o- y  z' {: F3 z% t; E(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   / u7 d( k: f0 k& u, `" Q
* G3 z5 }. q, A& N8 \

" Q9 b3 \: S  J0 G! q' v不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋6 V6 C% E; l7 Y6 C
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
' f" ~9 x0 e- c點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我# v' s% _/ ~! t! n# F2 `8 Q
: r4 j" |0 i7 I0 s! s
你地有無同另一半, 屋企人講?
$ f; N% ^' V( v- `' Y2 w6 g; G

! D/ X' B# |) H# d! c( O! X9 A* m試下,試下,
% b; d+ O2 y8 D# o# f0 _  X" w: s0 s9 k
就應該會成功的b& L) F" z8 K: P

% T% ~3 k1 m8 |(*^o^*)
7 {8 I8 @2 `5 B
- L9 {; Q; ]; H# |' W) |" {1 m是不是,有次撫到女底底 ?
; H1 c( [$ Y' e) C
7 s, S9 a' W% c5 g0 d5 `8 c[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   * f, j" V) @' e+ ~* S' z' i
女友真好啊
8 t8 N( n& q' Y* G1 g

/ Y! b. H1 n% l- D% H" @) ~) d好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
4 M) f# H& z7 F" _' l$ h% F6 v0 \! c# @  D  x

6 [' @$ U& @: O5 |2 n6 b試下,試下,
% \+ w7 ~2 S6 r  |5 ^9 s) X3 v! l% i) c
就應該會成功的b0 p; f3 q6 D5 |( N7 |) n4 L
- ^3 D3 q' Y7 \+ `8 b
(*^o^*)
' K4 D( Z6 R' p( l% @9 ^+ B& {$ e, L0 w9 q& m
是不是,有次撫到女底底 ?
0 n0 f- d0 h0 n0 }3 U  @6 @$ Q* D3 C# s. q* F0 S8 P# m  O4 L' ^
我著底底,絲襪她Ok
+ |4 Q. C! X4 S" p( W+ L( T試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要; Z! @2 T1 v; e  h9 f
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
- u9 V  u: }" W9 O" \6 @1 M1 C這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
! ]8 w- m3 e7 G' p: o$ x$ z/ M昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你; y( ?- [' t- F( r9 V6 B

# R" k* u0 }. C! G; {未試上身, M碼應該有啲細
8 i  M8 s$ V# y4 T! Q
6 _8 {: E4 R0 N; U. H0 i0 o) z不是每位女人, 可以接受1 M" z! V! q2 E) `6 q3 y
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   * t- w7 x. Y$ e5 Q$ A
; T  B2 `; z! }& ^. q* j5 O! o

' N0 r" t( I8 A- i) m: R. b不是每位女人, 可以接受, o3 u6 @& s7 S
你的女友, 己是十分愛你
# j# n1 o' k, k! C
$ K1 u8 `6 F% T
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD