嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
* Q, K6 E; E% {5 f, I/ E
9 @& F% F" ?5 {! m未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   ! Z# p5 X3 N* k' d6 K
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
# U" I5 W; i3 G' m0 x  x* z! S
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
% W$ w5 i! l6 b  f0 p" p你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
( t# M/ V) R8 f( ?+ v! F
0 L1 n  }* [' E# Y' e
佢又唔鐘意呢味野
0 Z* {% h6 U9 U3 R8 r- k, }1 [/ K( F: M  b
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   , O4 G( @7 L: j% t
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
  @  J2 H$ r7 w
. V8 V& V. k: \2 `1 Z; G3 B  p不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋6 L# Q3 e0 O: [  j. M! u
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下; A0 n0 m4 Z2 l" Z( M
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我: |2 I1 b& `+ X0 V6 w# p
$ i8 {, t+ ~  E( R
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服& |) h. p& B( m: ~
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   ! |- P' e  J5 O! f3 D
唔知你情人節收到咩禮物
+ U0 `) u5 z4 |4 E
% v& e8 I; r" q$ p; C# m: m

2 @3 o! d" d# y3 `% J大家買同一套 ,正 5 r2 ]! H# [5 T. |

+ {+ B- V+ C# A- t(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   ( Z% a" D4 x1 t' @. A' C
1 b* f$ s8 w% R% Z3 H  }3 o

) H! ^; ~; T, B7 i7 E; N3 A不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
  F- u: E  \$ l7 A& u/ x& ]6 Y; |但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
6 J- ~3 d) R6 G3 |4 x點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
* A) t3 H4 Y2 H
8 U; _) `! ]6 R. t) J8 C2 i你地有無同另一半, 屋企人講?
  D; l- u# i, m+ Q/ h
# P; P! O3 Y4 Z試下,試下,
7 n6 l' K: d1 V" _- A: W( \
; C( D; G1 h8 W/ r% u5 A% {. @* [, n就應該會成功的b
9 o5 X4 c, s( y
9 r( D3 T2 |4 V" d7 _(*^o^*)
  m: J; v1 H+ W* s8 c. O7 q+ L, I( x
是不是,有次撫到女底底 ?
) t% A8 Z2 ^  C% w. \& ~0 W& |7 j8 p9 a2 {* l- D( \0 r7 M% Q
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
2 T4 @6 S5 E" q: G  V) j4 j* d女友真好啊
1 c$ [# _$ W' ^; A' c2 N
& ]4 M5 K$ Y" Y: k5 t
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
. E0 s6 w4 {% |% Y
3 _0 ~1 e7 z2 y* v# e9 t& [6 B- W& ?. o$ ~) M/ E( s" x) q: c; c9 B
試下,試下,
- l8 }; v3 b0 B  \* J
  R/ T# t  q3 M9 l1 h. ?- z8 b就應該會成功的b
% n+ h8 C( A. B  q1 U8 V5 J( O
4 N, x" b  C, _(*^o^*)
' d+ L/ A3 E2 S$ W: k% \
5 v. L9 @5 _5 S9 ~0 C是不是,有次撫到女底底 ?
" T8 s$ Y* f. f4 [, R$ k; x9 t

$ m; z+ j6 ]7 x/ r! `# z. h我著底底,絲襪她Ok+ e; V0 \! k* |4 K" `! T
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
3 W4 T3 T2 S; @* d; J6 _  F: f1 D我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
# e5 l, |% x1 H& F' z這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
3 P- M- W# f* {- ^: p- ?- B昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你9 e- _( L  C/ ~$ W/ I2 }
. v; F; w6 i! I9 {7 i% ~4 q% e% d$ Z0 `
未試上身, M碼應該有啲細
( f7 z( `& K/ x* C2 i

4 u; i$ t2 s4 l. x; G% {9 F6 Y不是每位女人, 可以接受% y, _$ W: J. A$ B
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
) a* J' P% R3 W0 [
8 G1 [/ g$ u1 V4 ], L% ]3 e" l) m- v0 g1 N( i1 c  n- [
不是每位女人, 可以接受% O2 k" e  h1 E: x6 C# _1 ^
你的女友, 己是十分愛你
8 c. I5 T+ }) _6 @- m' C6 w# o0 Y1 P& v3 a: v6 F# _; P+ F
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD