嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友見我凍

女友見我凍

今晚得十度,我話好凍,女友搵左條好厚身, 有 fleece 唧襪褲俾我著, 原來呢隻褲係咁舒服。
$ B5 l1 ~; k! Q6 K仲送多條底底俾我打底
6 i% N0 T% A7 m# X* \5 C/ r0 U' A+ A- X+ U. }5 F
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著左真係暖好多

回復 1# longgraxx 的帖子

好羨慕。

你女友真好💕⋯⋯

穿襪褲好羨慕啊

so nice~~

其實大家D衫可唔可以交換著

引用:
原帖由 angelalee 於 2020-2-18 21:10 發表   
0 `( a! W3 `, [" ]! h9 f0 i  }其實大家D衫可唔可以交換著
$ R  I0 d  U( d7 ?7 W3 K( o4 o/ `' W: [" `5 y
裙我會偷偷著佢果啲玩, 但衫呀、bra 果啲太緊太緊1 m. Q7 C% z, V1 P
頭先玩佢件一件頭,差啲除唔返出來

我叫佢啲底褲買大啲,著完俾我玩

純保暖又使乜著女裝底底?1 Y. X& R7 [8 ~( m2 w

+ o! s5 X/ x; x& }) ^你女友都係想你做女人多啲∼

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-2-19 11:53 發表   0 p& I* F* \1 ~1 ^8 {
純保暖又使乜著女裝底底?
7 x: l& D6 d" F6 R& Y' U$ o$ `- S  n- @. z/ `
你女友都係想你做女人多啲∼
- U" D7 }! k! e, X  [; p! O0 D8 x' s
係都唔錯, 等我幻想下

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-19 02:42 發表   $ `8 M3 c! T( Q# C- X8 m: A
: v& D  W$ z) H; G7 a3 M5 Y
8 R$ c8 _  l2 q0 a  V( ?5 J, K
裙我會偷偷著佢果啲玩, 但衫呀、bra 果啲太緊太緊
& \$ ~/ L; }! }9 f! v頭先玩佢件一件頭,差啲除唔返出來
bra太緊可以加bra扣 ' G7 i! I( R2 S  P" s' P! M

wow! 真是太幸福和羨慕呀!1 Y1 q1 T1 Q, j% [4 a
這條內內很正呀!

羨慕呀~以前女友會借後絲襪給我穿保暖+ a% B/ Q% R1 Y0 ^$ F

; z* m3 u  U' h3 ]知道我喜歡穿絲襪後非常排斥...

我都好想有個咁既女朋友

很美很性感~~~來支持一下

好羨慕!!…唉……我都想…

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2020-2-19 14:41 發表   ; }( L. T8 X' t9 ^! n" ~
wow! 真是太幸福和羨慕呀!
! q4 L0 }( X# G# `# Q" M  {這條內內很正呀!
& c( b$ q4 A% |6 _& U& Z7 o$ `
  L6 Q2 e$ R, u, a6 j$ D
底底後面,是丁型?, ]+ O) t- D, r1 M, \
; @6 R1 Y" @& [, w9 S
^_^
享受 一分一秒的 CD

回復 1# longgraxx 的帖子

好羨慕。