嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   + G$ s  D$ ?0 `% j
0 u' P1 ]/ t. E
9 V" ?9 W  x; J$ ~我年紀比你大呀$ o7 W5 K0 [( U$ s
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   0 k9 G9 `+ \" n
% z  w' ]: f+ i3 p5 ^
" ^: C! R% r$ j0 Y) B
我年紀比你大呀
# v  H! g+ _& Q$ j, g" G你喜歡三十多女人?
( r9 a0 s( w* M8 A- h鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   
: V. K! k* Z: z- W% W; r8 ?/ X" I/ E5 g7 L! }4 F' Y: A8 f, N
鍾意呀∼
; W9 i- D0 }3 r) h$ m) ]  ~' K

/ C3 {  K: I: a* m% p. ]你喜歡看本小姐穿著
' @1 j7 B# v9 U: r; A: z貼身裙0 s$ b0 h2 N3 O) j/ v. `& b# E+ o
,睡衣,
, b3 K: e" W$ p休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   1 J5 k  K- v  m1 K1 z( K
$ h/ Q) O% j% M; ?3 g6 `. E

% v3 I: H+ q/ u' b1 w3 i5 d我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   
4 [) J* n( F: E' ?# n; v1 R
1 O# O6 a) h1 T8 C! B. z2 @: n1 o9 Z7 Y
我這樣打扮喜歡?
/ Y$ m' h6 t6 E& D1 G
射爆你

情人就pmed ( Q7 e, p6 p) k' K, x- R7 R0 K0 x
SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
& u' ^8 T) P. l2 g& Z& B我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩& E3 v1 |7 N) K  P
你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 ' I. o. j  b" O0 W4 O
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
" b, P, b9 f* e; t4 H1 m3 p& T% T6 X' s2 U) K
射爆你
4 g& P; W6 B$ k$ u/ _+ P: c% }2 a7 u2 d* m/ F, g+ d" j/ R! Y3 X
想要射在我那裡?