嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
; z& w" t6 K1 w" c有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
+ S# U) c# L+ U0 ?$ Y4 t
7 K4 L8 v# Z* U, B" {
我年紀比你大呀" V/ h7 F; }* R
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
, w" Q6 u" G3 e, L- t+ p' V6 {

& i9 C; ~- K2 K5 x* \3 Q! i我年紀比你大呀4 ]/ A, {% s! }* F4 j2 v4 [
你喜歡三十多女人?
' q0 y/ a6 }; u5 U  @1 c# {; L, B鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   
/ P( k  f  y7 X. Q& {2 |
7 W# {1 J' v9 F3 j+ C7 c鍾意呀∼
% S% O+ h8 {1 @. b: {
2 R8 q2 i. L; J/ S+ f. P  O* X
你喜歡看本小姐穿著4 d& ?' f/ L; ~) n' D: L* d) X& [
貼身裙
4 b& i; g2 Z/ q- E,睡衣,* w0 q  W3 J. l# i% d0 H
休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
0 T8 X' P7 A2 W& [: w有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
; c- O, C0 I1 e( E  I3 q0 n
9 q5 h  f9 N: k2 P9 j/ o$ d3 T我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   2 y+ D* v3 ?7 v  T' C
+ u  B2 M4 k: t0 _9 V; C

, {8 |, d& I3 n) b( f我這樣打扮喜歡?
1 Y. |4 Y4 e  T/ w9 k6 q! f射爆你

情人就pmed ; l5 C' s! f" ^
SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
* E! c1 X2 `( P" r) C5 I: ?我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
4 ]3 T# |- r4 i3 Q9 o+ i0 l# Q你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 9 D; W. h' y2 k0 f5 C8 Z* k
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
; W8 F$ l/ \) U- d
7 p! d9 [4 e; m$ }+ K& b1 E射爆你
9 U: O4 C# `& Q# S. H5 r2 z4 G$ s3 g6 x9 X! N9 s, s
想要射在我那裡?