嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   # E& E" F" V/ X4 e- I7 g' J, J
6 }7 ]% ]' ?4 _! ]( u  n( n" N. e5 K* D/ ?
我年紀比你大呀" i3 |6 f& @( p( j
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
/ G5 R) H1 E9 R$ {0 u6 g! C  h5 [) X4 D% J. W% y) k. T: U

! k+ E' }2 @5 I* j! M% J我年紀比你大呀
* F$ T, @2 D% I1 x% H: g你喜歡三十多女人?
. t) {9 w/ w: r- O* D! l* e
鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   : x/ K  h) i2 I+ k# c/ a8 H

0 G0 W+ L8 Z! [2 x. c" r鍾意呀∼
" E# |* |0 x, |
0 T/ @+ ?- j" H5 {/ Y6 n6 x
你喜歡看本小姐穿著1 X. a1 v. c% h" T
貼身裙/ y$ h3 Z$ U4 K/ f; N& k) ~% P  `' O
,睡衣,
+ a: E  y( U4 E) T% f- D休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   ) A0 N# o% ?3 `4 t
' K# b! e3 P3 ?( Y
0 D, K" x6 p3 w. O/ M
我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   " F8 v8 Q) K9 A- Y% ^$ l+ {4 |
) D2 E7 e- I( E4 H' `. V5 n
1 R1 d+ d& @/ j, m3 {
我這樣打扮喜歡?
7 z) o$ N& O- a2 G6 f$ u射爆你

情人就pmed
3 T, ]2 ]* l, L! c+ HSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
: J; ^7 U) `) u7 B) t我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩! ?/ a# f! n: k) E% h) \  m- S
你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
# A, z4 Z! |9 [9 T7 f, IWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   7 o4 @) S5 L. d0 R! y  h; r- H2 c
. I! _) i* m) j, ~; e8 r6 R
射爆你
* y" Z$ k/ d8 G6 c2 n; M' t
, I+ p7 `; k. p! Y想要射在我那裡?