嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   " }, y* \  @( h$ ~
有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
: y" @/ t6 a& k& u
% R  p; n* N) h: f+ t, R" {
我年紀比你大呀  S! q/ S0 F- |+ o6 Y* _
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
9 S6 J! u5 c+ e4 r% O9 I% ?! L1 o6 w
8 g- A" ~/ Z6 n+ n$ C3 Z. N
我年紀比你大呀
4 ]" ]' D; Y  S$ I4 a* J你喜歡三十多女人?
3 v* f# c! E- i3 R
鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   
! ?) Q( U3 n, P% i! M4 {
+ e9 w- @9 o4 d" s鍾意呀∼
  V( B! c. M$ n9 p- U. j, C
8 y; `( i: ^1 K; R4 ~0 f
你喜歡看本小姐穿著
& x) b$ H" U& x! y2 j貼身裙
/ w- l0 @8 C1 ]* c- \3 E) ]! M" ^,睡衣,
- A4 M! A( n2 j休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
( c2 o: X+ ]3 o1 P+ T  K有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
9 m  f  O2 N: V
/ ?9 e) D/ ~( N: q; ?; S! R4 u我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   
/ P; }1 S2 t7 Q6 w: ^% j% }
+ E$ ?3 b* x3 q0 L( z& [
! @8 O4 Z: L" |0 H3 U3 F6 `我這樣打扮喜歡?
4 f7 F8 ]& h" c0 O6 h射爆你

情人就pmed ( p  q; M! i5 R! J
SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
5 {. q' y5 D9 t. V, D  w9 e我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩$ k, q. @6 _& F# u6 E
你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 4 ?& a, t' r' W" A4 B- i8 ~3 C
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
5 a) V) M1 \9 ]' {5 w
( E. x9 X0 S. Y射爆你
- k  e, u; a- J2 g  @" f! M
/ K$ j0 d4 g1 G: a
想要射在我那裡?