嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   3 \4 B8 T; q, j/ F5 x# {' \' f
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
' X+ X  K1 g- o, O0 q) t" ^' N5 ]! k
  A. K1 @3 h* }  A2 c  |
吾知,大家身材' ^7 r' r" N2 q  b$ k
日不是,差不多; r5 [& F5 l( `% `' |3 d
( N3 A, d  }# G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
& Z+ J% B5 n# I3 V1 J人生實在有需要取捨的時候7 t, @! a! v( l  I
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   0 X' Y9 [: O0 r2 ^4 ~7 z" X, y
女女應該吾知, cd 的生活 ?
3 N, z8 \) p; ?- L- f5 U, Q# G' f  T  X$ z/ q1 J/ Q% P
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   $ ]$ Z& ]; _7 s  V
享受下二人世界先。
! N# Y5 l" @3 r6 H一有機會你就會跌番落.......   U; @' L/ h# H; I

6 ]6 n. X, `0 R! Y9 i
; x. J& r, X+ [7 R! O! O( {* N有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,/ }$ ?) N$ l; F; V9 y& \3 y
之後,同另一個結婚以為完了。
- k2 P" }: [- h2 O& c) o結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
7 K0 ^, _+ H8 T! w0 x- D& x跟住生小朋友,又以為過去啦。/ j5 j; u( j0 Q6 ]/ o
但 ...
) [( [/ J) v2 O4 K6 H' n3 C
) S: K3 g' d  b1 `; W9 ^
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   9 ^: j( p7 d% [% f
你可以同女朋友說下" n) D( i8 S! z& M7 P1 K/ o
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受5 L. a. x8 d6 U0 y% y. e
我一開始就係話玩玩下變裝出街
" o  Q& w: J7 Z1 J- e之後她就接受了
" k* |/ u4 z' S

& A( Q1 u* a/ L9 `( r; i( K, \你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   ' u( z1 C. b0 G4 S4 Q/ [: I  ^
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
2 l  ^% \( V: f+ E
% T0 c* U5 k, ^女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
1 j* O2 t4 Y3 N襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節* a5 o9 ~! H9 b' h1 P; `
搵個機會白天出街吧
5 X, a. D9 W4 i# e3 F- ]遲下結埋婚既話就更難了$ |9 w$ z/ y* I5 ?0 K8 w- s+ H
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
+ d9 }1 Q! [: J6 x3 M/ \3 Q+ l* `% u" ^" m2 ]# N
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
4 |, z9 Q  o# L% A0 I5 j應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
" a+ p0 t# D& q7 Y' F0 z( u- ~  x( R" b# S; G- |
警告,都要玩
6 Q& ~, M+ t( s% {! J4 g4 B0 T0 Z' k7 b6 _
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
& G5 H* A! a* n0 p8 I試下講下笑咁同佢講出嚟?
9 d0 |, f1 ]5 K7 O
! V" t! i6 D4 o) y9 y5 G! N
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. T, l$ X) |; i' l應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
! W! C  w  d8 }% F. q5 |, h4 x! Z7 X) N" o2 v8 h
7 ^; h+ A7 t: w4 f/ y' ^
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊) }) K0 C1 r1 Y( h5 i  [
應該冇希望
! ^/ v; C7 r3 N+ D; \& R
: [" v+ F9 k& B" D. G) Z
最近,有物咁的節目?2 x5 R  K! T% b) c# }

5 i* T- l& d# c2 e1 f) H) l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ( U1 w3 t$ d/ z7 m
% }: o9 z' [8 b& o
1 q7 E: |' K  t! }2 x: _
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
9 }7 R, n. m, g' Q7 v應該冇希望
1 X6 R$ g: U6 M( k% x! x% j2 X
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   0 }1 E$ h% m+ A0 h
. d/ ~$ D4 F, t$ {4 D
妳都犀利,隱藏得咁好
# d1 G0 n; v4 u9 ?& Y

' T7 M# U# }+ V' ^( K' t0 P之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
( Z+ Y+ Q8 w) w7 V1 p9 k' K2 ]+ E) l/ [/ i" t  R
  c6 O1 P4 ~/ R" P( L6 Z
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
% ^9 a) |$ H4 b8 K: q" X
2 A1 |- \, g* Q; r# o8 |
好多這樣的姊姊,( c0 I3 N: ~. m: [6 X
有相同的經驗。* a/ ^* k  G! n& \# ~! S* ^% K
' I' F) Z$ t* ^
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd