嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   3 O. T* p, R) s) Q6 F4 E
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
9 z2 g& \1 E4 X3 }& W& t7 e

5 P. o+ E4 ]6 G+ j1 i  {- \吾知,大家身材, J# b& M( ]" }7 D, U% V  P
日不是,差不多! Y" ]* u2 r& ~& I$ b* x, q5 _
' G& d; q) q$ [5 c% r  A4 L# }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊% \- k* h$ S; w2 }% J
人生實在有需要取捨的時候) g) E% O3 v( ?0 C+ J4 a! Z
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   1 ~: n! w: Y! Z  s/ k: V, n% S
女女應該吾知, cd 的生活 ?
: b9 v6 }2 Q/ a7 ~) P' e: U# p

b3 U+ R5 b8 U8 a5 ^% [當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
" E! V: s8 N; ^* S( ?享受下二人世界先。
! f+ O; X5 Y0 w# [/ z一有機會你就會跌番落.......
3 w/ c' m+ A" m; o, ^& ]4 c. F# ~2 w$ `

+ f/ _- ~) |8 P" K2 d/ t有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
& e- M: w4 [: P. \之後,同另一個結婚以為完了。1 |( m! C+ G; ]5 I; L5 t
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。( k- ^" k6 _& V5 v; p2 s
跟住生小朋友,又以為過去啦。& T( D6 q- @  P4 o0 V
但 ...
( W& x+ l0 Q  Z' H. Y2 y
' a+ e( a2 @! F& }2 r唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   5 C4 `0 G- E* D2 h3 C9 l
你可以同女朋友說下
6 L  V  F9 C" T2 g1 F2 P5 l但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受! G2 c! w/ F+ |' X+ _
我一開始就係話玩玩下變裝出街) q0 L) U5 ~% V. z4 T3 d
之後她就接受了
4 `2 G0 d: j. X  J% c
7 H" @, g& d- M+ g8 Z你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
' I) z+ E2 h0 B$ S6 V+ a  q放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
; v' u4 t) }9 }; k9 V

0 `/ a) H1 g# A6 j女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
. i1 @: m& ^6 c襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節) ?. t/ V8 {* C4 N2 t/ {' ?
搵個機會白天出街吧% F, X+ _$ B4 N' Q" [
遲下結埋婚既話就更難了! l0 M6 T+ Z" b% p* m
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
+ ^3 d* m* J! n* K' t
$ a* j# I( L4 b0 p7 y! l2 P
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   2 |* ]2 B9 {. z! x, Q4 s
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
$ Y! Z) X& L$ [
; _: A. B7 b  ^  ~3 X
警告,都要玩) M5 ]) I( K" z+ Y# k# [7 N

+ c: n2 Y, J9 e6 N& G( ^8 T' G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   4 G; T' w* t8 w2 t5 c" d5 G2 ~: C
試下講下笑咁同佢講出嚟?
! ~. m& T7 G% s( k0 k& E5 ?  l0 k& Z
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊' u( O6 X3 U' @7 Z' W- a
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   5 l" H: _7 |! `7 Y, K5 U. C

* }# e5 w5 u2 D, \3 |: Y: w7 P# h" c# e; L5 e9 x( K5 z
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊$ a9 _* ?1 ^7 P7 k; X
應該冇希望
0 p- H; @: U  j2 }! a6 E

, }8 W% M. r& k" T最近,有物咁的節目?
& b0 J* }- L# w/ s# ]' t" M6 b5 U5 h2 B6 T% a! T
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   + o( G. d$ [- j. g: Z" r* ?; l  D
/ D5 j( R% b: N& u

: d' I% n; o6 S5 g  x/ q女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. l5 _9 `5 G9 U/ S+ E應該冇希望
' h( d  {( K" J  O- d- L妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   : Z. C3 t0 n) O! F2 `
- i0 Z& X% C% s  |+ l5 K+ F7 D
妳都犀利,隱藏得咁好
6 B8 e0 R+ p) l4 G# {
3 h6 x' A1 U+ _, j% i4 n5 K/ r0 b6 ~之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   " y; G; g: T6 T. B* U
+ ~* B$ z* R1 f1 E# b$ ?

7 K2 |8 k, y$ z- y0 }之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
+ X9 e  }7 v0 ~% ^& B

( o. e, x7 U$ P1 F9 p好多這樣的姊姊,3 c( X% f0 n+ D6 Z: s% w9 P
有相同的經驗。9 H) T9 h' X5 D; R' Y  t' u2 c) B
) I* ?. e; ?' `& o: c2 I
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd