嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   " a. k$ h2 J5 V
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
* u1 c0 ^5 ]/ d- r3 f  M8 K1 G5 ?  j: C$ r/ h: O6 F
吾知,大家身材
! ]- o" Z* ^# D* C7 V, s日不是,差不多$ e7 E& m* S  H2 x" _/ E7 w3 m
/ {5 h3 c; {3 B% n
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊# G7 j& T1 r0 {1 m: j
人生實在有需要取捨的時候
/ h* a8 C2 B1 ]* V' v" P如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   - _$ S6 T, M! [& I" f% z+ r
女女應該吾知, cd 的生活 ?
# I$ h1 s  n9 A( r( R/ v
0 g* \8 ]% W# D' ~) G" y當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   1 e* @, Z2 X6 u
享受下二人世界先。
& j" K8 p' c4 d; V一有機會你就會跌番落....... ) L- ?& W) e- N% c( @
) W) O2 x4 H' [" q% o% S% A9 O

5 X7 I8 F" t' D有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
* S# @& W' N  s之後,同另一個結婚以為完了。/ z- C. `' }& s) O1 x2 q  Y
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
& m5 M) H7 K+ F跟住生小朋友,又以為過去啦。5 Q3 e6 W* w  g1 }1 R' c* b% _" I+ q
但 ...
- C$ L; {0 a3 c. N/ x0 n  H) B* G
8 z7 x$ r' }: m* b$ _" \
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
$ D, c& _/ Q/ b$ [5 f* O9 l你可以同女朋友說下9 H- |$ S" s2 k# x3 Q- V! m
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
; l/ Y& L* t% ^% p! f+ g- |/ P5 b我一開始就係話玩玩下變裝出街
& M& v6 Y1 _; d; `2 f: e1 k之後她就接受了
) \* q* ]5 w, U: B. Z
3 u; G* z% _! p4 H
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   5 v! K; o$ S  w8 n2 f. e; y2 v5 a
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
  `: t. G9 u( Y! |7 y. D' _2 B, u5 j9 {
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
# ^2 P0 K& x0 |; |  {襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節+ A' E  T2 V7 u2 J3 k
搵個機會白天出街吧, K. b, }* b6 m8 `' N2 E- b- a
遲下結埋婚既話就更難了5 s8 ]4 z1 F& Y( ~( B
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
/ |' c& m- H9 z( F7 q$ s- R' ?. J: H
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   * I/ n. L! G6 X. z" y  h. N1 C  j- l
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
7 W. z9 r3 D0 @
& y, t8 p8 F1 |+ F
警告,都要玩
. r, Y& E; d4 u8 E1 n0 P
2 ~9 f/ n; e% v9 P# j/ z( R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   7 O; Y! J5 V( [, F2 V& \
試下講下笑咁同佢講出嚟?
# a6 E# J2 b; l+ N) h( r; i0 U. [. |+ k& l
3 k" X1 R& P$ z# f" G' ~, J4 |6 j女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊1 R3 E' B* O) D- R9 _
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
# J2 ]& Z# T/ {6 {2 C, K1 ~2 h& x! r: K8 d. h0 B# \

6 \/ Q+ X  j" `1 h女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
9 G# n( a0 y8 ]  l應該冇希望
! `) |# F- {- N5 x: x: {
* `) D* O( h% A1 I2 R8 C
最近,有物咁的節目?
3 @6 t; s8 ^$ J6 ~1 N
9 p7 ~2 y7 K. n! l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
$ C7 z6 t& o7 y! N7 O1 @0 G4 p7 O1 N  `* X1 V, V' u5 h

; b$ K+ M2 l3 H: p' [8 v5 [女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊0 R5 F4 O" ~2 f% b$ M+ H! v/ D
應該冇希望
; K; n6 n, j0 O, \" N' Z5 O
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   & z; O4 T7 ^: J4 z, `3 Q

& Y0 \' `. S* W- u( a% {2 s妳都犀利,隱藏得咁好
. ~7 K% g2 v% M; t  B. W1 [7 N2 c4 ?  \
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
  [+ L. o6 M4 e+ t# q0 c0 o; L" Q6 a& \; B

9 u5 Y/ t" z. R# L$ r& y之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
% a  F' Z: X6 C# f% D; R1 V
* b, e) U9 {+ G0 G8 c7 n; h
好多這樣的姊姊,% o/ y1 `) n; j4 g5 Q% g  i
有相同的經驗。4 `; y9 W& u4 T  e$ Q
2 _4 ^' O" R3 u# w
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd