嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
3 q# [" d4 X( k$ Y: Y# r租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
4 D* X: o7 X# Z- `/ N0 P
( Z. z. `9 m0 L0 _4 [! N
吾知,大家身材3 S1 u* Q5 v  X) G1 S0 e
日不是,差不多( G; {  \; B8 d+ I1 @

$ ^/ K! D( b; F+ q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
, J$ u( Y1 k* h' c, v人生實在有需要取捨的時候
4 }: _% O" k, Z, |7 h0 f如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
+ P# O9 i  S0 [3 e1 d0 |女女應該吾知, cd 的生活 ?
! y- o$ S$ C/ {: A) A) _
2 v, V0 c* Q4 N. ]& c8 ?) p8 |2 C# S
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
/ E3 y2 g6 t% g( d9 P: J享受下二人世界先。9 S$ n7 F! u, Y/ u5 @) Z- q* O
一有機會你就會跌番落....... : s+ J3 s# c4 [) t  _# h

9 j# C& B4 U, r: x" ?% c3 U1 Q1 U
9 ^$ B$ x6 Z$ w# j# U有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
# w$ |% u& U+ l" P' m. [之後,同另一個結婚以為完了。
1 c* y, z0 d# ^0 J: K' L結婚幾年悶下來偷穿老婆的。- F: W. Y, C0 s( G4 E8 R5 M' K0 F
跟住生小朋友,又以為過去啦。
( X1 L' c9 u1 O/ E! @5 c! c* `但 ...
: p. Z2 y5 ~: x9 B! k) k, o- ^

: J8 @) \1 I( f$ e3 @7 u4 x唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
. B8 @' r. q" Z- |* b  q你可以同女朋友說下
( s2 ]  }' V& C但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受* ?' _, h1 s( g# J% h
我一開始就係話玩玩下變裝出街
4 [' Z% i2 R+ f& `4 S' Y5 B之後她就接受了
) A0 G/ U, |) n5 P+ a
4 s1 ?$ s& b. O# R! R1 m
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   ; S2 l5 {' P. d) }" {0 W8 ~- l
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
& z! y# Z) c8 F! _" X

. y, t& E7 X/ f+ [女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   / L4 w/ `) `- C
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
# n8 ~* \5 o) B$ Z+ ^搵個機會白天出街吧
' U9 B2 h, L: K% o8 @) e  r遲下結埋婚既話就更難了
/ [( G8 x  O/ ]) O4 V$ m* \算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
  H9 ^6 L; d' u4 {8 G* h$ X6 Q9 |  f
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
+ U4 Z% d  L8 {$ _2 `& F; a$ |應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
4 A4 y+ \5 t8 P+ s" z

" m- m+ U( Z0 f警告,都要玩
9 C! @- G9 h# a
# k( @6 C. w  ?( f. i4 s7 l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
: P3 w# N* g' s& }/ D/ E試下講下笑咁同佢講出嚟?
# U/ B/ J, z2 j5 K
& k. r1 Q- Q9 k3 U; v
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊2 q% ?  c1 ?: Y; y/ }1 V
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
8 U4 `! h  e5 K5 q7 U: h- f1 `* K2 P8 [  m: b2 u
6 L7 A& j  W" M4 w4 a$ k# |
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊/ ^( J* g" E4 [4 m' r
應該冇希望
8 w6 h' i1 r6 j9 t% B% c

# a) `* F! w) ]6 K' E7 y最近,有物咁的節目?6 A9 S8 x+ V8 \3 C. h8 b- L
8 s; {1 ]3 r& F3 ~. y! Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   " P/ k2 k6 R8 l4 r% u1 ~# q
; M7 h+ [8 b6 s! Q* r8 K

% t3 T1 R' Y& R/ t+ w; ~' x: G5 M- j女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
$ ?: P9 `1 F4 F4 L應該冇希望
2 c5 ~/ M: x4 B4 S
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   # Z/ @% l0 L* g0 B

3 E7 U. g- M4 l妳都犀利,隱藏得咁好
7 L3 ~, ~7 N) {0 T' s/ S- ]
+ x! {; y  |" q" A( l1 \8 _之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   % Q& T% O8 ^2 b/ R# r3 h

1 |: F& t0 S7 O" i
& F+ w0 V9 G7 X0 {7 S; o  `  O之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
7 g" T- j4 \0 H  M- n: N: v- ?' v. i; F4 `8 O
好多這樣的姊姊,2 d, g& g) }5 J# `- ?$ f3 ]
有相同的經驗。
1 r, W6 S6 H. d/ Z+ x( d0 r
7 r/ u3 ~$ j/ d' U^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd