嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   9 s/ l# @4 U( G" r
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
  S# \' g2 |0 M

: ~7 b$ v) E: I* \' N; Z/ \8 Q4 p吾知,大家身材3 Y1 c) e( q' ^& e
日不是,差不多- b( G& V* a# u6 O  [

' D8 I" m6 X9 x9 x" R5 A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊4 @$ e; U; H; @, J. p% I$ W
人生實在有需要取捨的時候& t6 O4 y' |5 h1 J
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   4 ^: z3 X$ h- [6 a% f! U
女女應該吾知, cd 的生活 ?
, m, \1 M4 Q# O0 i8 f
( B) O/ a' A+ q2 A# i# \' b7 ^
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   3 z' J1 f& L/ b0 W1 C. a$ S, e
享受下二人世界先。
( F4 N/ \- l1 J& m3 K6 r& E一有機會你就會跌番落.......
4 F% L( ?+ _/ O6 z3 d' U- u+ Q0 g0 X- @$ i7 Q0 J
1 b+ I( S- g$ J. ~0 @
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
+ z( g$ Y4 S# L& a' I7 n之後,同另一個結婚以為完了。
7 O# V- T' A' v結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
  U3 \6 ]  E5 j& Y) u4 W) ~跟住生小朋友,又以為過去啦。
" P; c2 Y" W/ O9 f/ `但 ...
' y* H* J) m$ _; u; \4 m- _) F

# S# R0 ~2 \# L7 l' K* g7 e唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
8 o1 _5 A8 @; h- X你可以同女朋友說下5 G/ e( x: y7 M8 A) `
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
/ n" ~  }1 Z% s5 p我一開始就係話玩玩下變裝出街
* |/ c6 Q/ D$ Q之後她就接受了
* j  d1 _# W: c) B' x
$ s# r! p- s" K8 ^
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   ! Z; m8 y) O9 e
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
) _  f) {2 b" g9 ^! L& L
3 A" T3 k1 r  O/ |
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   4 P# {- A& e  C& k9 ^( p8 e8 v
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節( Q4 L$ o) ]( y" s% ]; e! I
搵個機會白天出街吧
' C- F* \9 {/ X& Y- L; k0 K9 W; r遲下結埋婚既話就更難了7 s( M5 Y5 Q: N$ ?  c
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
, m" U$ h" g5 R% C4 ?7 w2 w
, d5 ~6 U9 [: @. p) w) S" U& Z的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   . @! M- J3 f1 S' v
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
0 [3 V, X6 M; M/ X3 n
" w; R  k/ z% l  j1 T8 [3 }. f
警告,都要玩8 e. f$ h/ A( _4 Z6 ]
8 r$ B1 N1 t8 [3 p6 |  I
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表     V, O% o6 N" }! Z8 k- S! {
試下講下笑咁同佢講出嚟?
6 E! Q  K9 ]% j9 u
5 v+ ]- [/ K! S; \: e
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
5 C) F- p' O. C% M: ^. C/ _6 B應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   " H* g8 S% ~9 J4 y- Y8 \

4 S5 s' C/ Z8 }$ ~" O
6 |6 e. T5 R- d: x女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊+ Y+ [% e+ U. K% x1 B9 H4 E: G' o, j
應該冇希望
4 U. d  n0 _2 z, j# f" m
" p! V) k( r/ }6 {
最近,有物咁的節目?, C% `" Z0 L2 S3 f

2 o4 O/ J2 n, l4 B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
  I& V7 y: o! G$ F  o1 s
( `7 q" O  Z  {) X5 w9 K6 A
& i  H# e4 K* L/ z女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
& w* Y8 h& b9 q  d& {, R7 e8 T應該冇希望
- i& X4 `3 x' w- M& X0 R7 a
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   . h+ I0 O7 D1 t" P7 u( w! b" \

' Z; w! \$ {0 j1 X1 l' V8 U妳都犀利,隱藏得咁好
4 p  r' p& f" A# Q' q

9 D# W+ _! ~, h8 {之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   - t- n/ V8 H2 |, |5 v& R
! t7 D3 P3 n8 \5 V
# b" E$ |* C% M* I
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
; u4 c- j* Z3 B) g, V
5 E! T( d9 k' x% N% C
好多這樣的姊姊,4 d, D: e' }/ H5 @
有相同的經驗。/ {9 o3 W% b7 m9 s- B  D. V' H3 H' V
4 ]4 o( f, W) @2 B0 l( W+ C: z
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd