嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
5 L( e/ h5 B2 P* V租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
& y$ ~* v4 A, j! J7 M

9 m! G, F+ R; o& c8 ]吾知,大家身材3 x" X; i" W6 G. ~/ [6 i! ^
日不是,差不多1 i4 [* u9 _; \4 b

& l: O3 c6 V* \5 k2 j(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊  O) s% m; ~: p6 K% D$ T' L( d
人生實在有需要取捨的時候, m, b  j# f, V3 y4 w
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   7 @1 u+ E. \/ `7 n% Z
女女應該吾知, cd 的生活 ?
8 h3 F" m# T2 [9 v# ~2 z& x* C- ~5 G
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
1 v% q3 w2 i, D! u! @$ h3 G享受下二人世界先。
/ z- ]- ^+ u- g  ]. q- F4 P一有機會你就會跌番落.......
4 ?' T% \; Y3 n1 v
: d. ?+ S+ ~5 V
! |, z; G) ^- Z3 U# |+ ]5 v7 M5 D有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
! u5 l3 G6 {+ w之後,同另一個結婚以為完了。
  {" \9 V6 K% L$ l  k結婚幾年悶下來偷穿老婆的。/ B9 j% h* p/ {
跟住生小朋友,又以為過去啦。2 i% o9 S6 Z3 ]$ M3 b% H) y7 @5 q
但 ...
) G% A3 K" `! Z1 a! Z/ J8 b6 {" T
, ]9 [0 s# w  O- d- s4 H唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   ( n; c6 h& B# n% n1 b8 |. \
你可以同女朋友說下. d: K/ A, K% I7 c* i
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
/ T% X+ A, W3 V4 s/ ]$ f我一開始就係話玩玩下變裝出街
& t# Z5 z& y" H3 U- ]6 N之後她就接受了
- j9 k* `# p4 p  B# e1 _9 S) p+ t# H8 M& f5 B
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
) r0 B9 K5 r- I  ?放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
/ f1 U4 T) |! F# x
+ c, U" e) p* i; H4 \女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
0 ~! ]6 J, w7 _! r# H/ L6 x; H& O襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節4 _' \4 d' U6 x: R! m$ _( \" F% {
搵個機會白天出街吧
; c- x  V' Z- R9 g遲下結埋婚既話就更難了7 |: Q- ]; }7 r: y7 A6 p
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
6 C  f! V6 i$ Y3 V8 x) Q
" F6 \6 Z# o' U5 H. ?3 J的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   ) W3 `" v) R' B9 J7 S4 l
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
! B5 N, F# l: ^0 t  E/ @* e4 X' O
! v% Q5 G# ^  n& s4 D+ b
警告,都要玩
/ t: s: u( [+ s8 L% c" g4 X  R, D/ G- d& G, l* X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   ; X% M; q( h% A/ R
試下講下笑咁同佢講出嚟?
! j. w# Z7 i! }1 d5 J
3 }8 @/ K$ i. G. }  F
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
' J+ L  b# V" W& d! ]應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
" d$ g/ x" y* m- s9 {6 @
, C4 c/ F3 a) r) t3 a2 |- g; _8 R( O6 `3 [5 s2 M  ~) j
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
+ z# m7 W6 A6 T6 {" y應該冇希望
. q4 R6 E& f9 D5 K4 ~
- X0 `+ M. G9 M& ]' y& B最近,有物咁的節目?
( i6 J' U3 V. R* I1 x2 Z5 _
3 n, }, E! R% E+ t) I(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
1 ?. q' ~( \3 s
1 R$ G2 U+ U3 b
; ], ]& f: E" A女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
& M6 P9 i0 e5 A% q! D應該冇希望
8 ~5 b5 o" H( j4 ^9 w6 c9 r% J
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   / s( \% i" z4 t0 y2 }8 u

( J+ N0 A) W* N0 a! i: \* t5 ^妳都犀利,隱藏得咁好
# R7 s0 Q3 M% J) I( u- |
) C. Z8 s+ {! T+ l
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   * X* x. A8 P+ ~' g! r! g

6 I: o: Z' z( i5 a1 M; C  \. g) B; S  n/ x& b: S
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
7 F" G% T7 ^% G! B! m3 [
8 }8 p* N1 I* {. p( f2 H* @. w好多這樣的姊姊,# [0 X9 B& o! p
有相同的經驗。
& @  e# ~" i) G& q6 ~* }/ l1 r1 x. D4 |& R
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd