嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
2 I7 q6 ~! L: f7 e/ Z4 t2 w/ S- j4 |租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
9 Y# T9 {& }) g& Y  Z( T6 T  y7 q2 l8 `/ p5 I! g
吾知,大家身材
' }4 [+ ^3 f% G3 g8 X) Z/ u6 H日不是,差不多
( j6 b! G8 c' W5 z. b! `+ ]% y8 ]5 ~5 U+ O1 ^
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊3 h5 k- }% O6 ~- D' o$ }9 x% C
人生實在有需要取捨的時候
" Z: y' A, n6 D8 s8 M) P3 v如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   3 [6 o' A; b& F( d2 N
女女應該吾知, cd 的生活 ?
# T% b( |! I% C+ i3 r; i5 R1 e& `7 B
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   $ a4 I1 o- L  A
享受下二人世界先。
: H" }( V& \8 c$ x3 _: b/ D% v一有機會你就會跌番落....... " t2 f7 h* x0 M! U7 G# X
3 n1 M( x/ U8 b# B, y

. R0 C4 e4 t& w: W) X- Q有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
: F" D6 B3 b1 V5 ]% I: H8 Y  k. u之後,同另一個結婚以為完了。3 P% D( h1 N' C# X6 D* p' i
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
9 W) U( k! P7 H( Z* d+ e0 [跟住生小朋友,又以為過去啦。
8 w: R% s* n/ Z; X" B5 H但 ...
+ u9 b) f% Y( y
% C8 |& X8 G2 m* z
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
! h, ~; }$ d% O9 T你可以同女朋友說下+ E5 p" ?! Q( O+ ~
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受2 e& c0 b, q" ~; N5 w/ W& r
我一開始就係話玩玩下變裝出街, c0 k; D6 H" j# F. S* ^
之後她就接受了
9 _7 [2 W6 ~: i) M( o" A' n. d: W. D
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
  j- ^3 ?9 L2 ?) O- S% i放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
  }' L' \2 @0 O0 ?  L5 H0 u) a0 j& ^+ Q  j( P2 m
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   . v8 L% o: C8 a5 c9 X9 d( i; e
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
8 o( _- N. ~7 {2 a. _! _搵個機會白天出街吧( @( W3 p7 Z4 h$ R; A
遲下結埋婚既話就更難了
& J! N+ I  e/ \0 q. j- e: K, i算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
/ @5 ^- e' R6 S, n1 P! m5 k

, p- N, J( O! R0 i8 j& \' s的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   8 Y# B7 w5 E& r# f! ?1 r
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
' @8 G/ n# t0 k% J* K# \
4 ~, [) R$ u% ^. z3 Y. G
警告,都要玩3 E7 a* d( t' a3 d. E4 q
% M3 r* A0 [: ?& `+ o9 `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
: I& I0 S. {/ R9 f/ N試下講下笑咁同佢講出嚟?
& O5 t# l& P+ T
  e* W, o- q9 C: h) |
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊6 r! J. w+ B+ W; N
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   & s; w3 I2 x: ]9 x- z, a
( s0 F2 I# B% g2 q, r
( O: L! _, P8 D" A
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
) M/ q& L5 ]! d2 T2 Z! X+ f應該冇希望
+ }* U; m5 ~+ D; a4 M8 W

4 r* N8 Z4 o+ u; \1 S5 J" E最近,有物咁的節目?
$ N# C% r# C6 h8 c; _3 c# T' [, Y2 ?. ^* h- u; d) p
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
+ `( U( W1 Z' q
; X% B- Q: h( `7 C1 N2 U# P9 K' {" A3 X2 {% V+ X
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊. \2 v3 ?& P% O  Z9 x6 a
應該冇希望
$ F0 d1 D( h0 V2 j8 x" H6 k# Y/ O
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   " t4 q; `( Z8 v1 {

" m/ \% K. c" B" C% D8 A: ]妳都犀利,隱藏得咁好
1 F8 P+ J& ^* D# V+ U' I6 w
9 v: T$ g+ S: n' M8 f, u0 N
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   , p( [: k: G- I' K' Q: g1 T0 p
. `! n5 v; o* {& s4 z& v1 h

: W5 [% Q# `! H  b7 J- g之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
! A' w6 T; I, X4 z5 d8 |
6 N4 V7 F' Y4 b# e0 ]- l
好多這樣的姊姊,
; |6 P0 S0 D# V. t有相同的經驗。" q! C) j! m; z' E8 [/ P
: Z3 X+ F6 b+ y! n
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd