嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
  L0 j0 m- \8 L租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
. K+ j0 @$ Y: l- o) ~: e8 s3 M- j4 x7 E) {6 c
吾知,大家身材
7 E% d% X. k) C/ O5 l, G日不是,差不多
+ [: j' ?9 G: S3 v6 T$ ]% B: u8 K' z6 U* h1 e( z, q" F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊6 A* ]1 I  n! X. |. p7 x, g8 h
人生實在有需要取捨的時候
* Y8 w; V, f4 w, T. o0 ]: C" i如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
4 @" r8 a- E5 d7 F女女應該吾知, cd 的生活 ?
$ g; Y8 D/ a/ I' C, m* n

5 A- ?* r% O! N當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   ' o* ~; \7 U/ a- ~
享受下二人世界先。, Y. D( o, M) u, \8 l
一有機會你就會跌番落.......
; e8 @# q$ y4 W# t* a9 u
) X6 Y7 B- Y+ X8 H4 }& S& l0 M! u
2 I6 J0 u+ z7 f. a有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,. U2 i% b; c/ T( g: c4 U6 L7 L' I* y: {
之後,同另一個結婚以為完了。
: Y/ a; h9 w. T, g: Z結婚幾年悶下來偷穿老婆的。$ S  U5 ]4 J* r/ Y
跟住生小朋友,又以為過去啦。! `3 s+ _7 H9 R6 M6 k5 o
但 ...
; v3 r0 \" T: l% A

, W  d  I. n" v+ o3 [1 E6 s+ f唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   + `8 W  \9 }; k6 L: U
你可以同女朋友說下
% P  J5 L* d- X但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
. r6 e1 c( y7 @3 _我一開始就係話玩玩下變裝出街
4 @9 [% o* \- t  g之後她就接受了
2 M& F; S, D' k! q  ^+ n: F3 A0 T+ r( ^
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   8 @7 v. U0 c# \: r! `0 S0 ?$ `. U
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
9 @1 R9 n3 E6 y% N

9 ?' N% {& f. O女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   5 \- H9 m3 t" D5 N( r# @1 W3 V$ x
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
( P% C* M( K5 Y0 x2 e9 i) D* h搵個機會白天出街吧% H7 R3 ]5 k1 H( U: D( [
遲下結埋婚既話就更難了
1 R4 Y9 g3 s% M1 o' ]算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
  Q, X$ a# N8 h6 x
9 J7 g9 l. ]$ c- s的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   5 ?+ \& S9 h: Y1 ?8 z
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
% W+ }9 `) z) l* b$ P5 c  Y- X

* K8 w' k2 Z2 R" E" X. y. L% C) P警告,都要玩( E& D2 L& I/ D' d
& ^( a( D  O; _  Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
# S7 L) x6 N' [! v* V試下講下笑咁同佢講出嚟?
( j; Z1 O3 N7 d$ X6 P
' \8 l  V. l: z+ J& h7 Y2 L9 R. W
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
2 S, Q( Q- V5 g- n  F2 N9 T- r應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   4 V& H9 W3 G. `, b. w! M
5 Y% c- E2 D& e8 p5 K3 g" C& y, z2 ?/ ^+ {
3 q3 U  S& W" j
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
2 ^/ a  T" G* S! X- B應該冇希望
& o8 A3 @' H/ s6 v: m9 \: l$ q* p. N" w- ?9 F6 F1 f1 C; m
最近,有物咁的節目?3 @2 a! ?9 Z0 @" }- r3 F8 b  X) f

+ S% p* V6 F/ z. m! s; {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
, i0 Y8 t2 B6 h. Y, M7 r( I0 L1 c4 @: S4 K

1 h$ R8 K& P6 I7 N女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊/ Q; d9 }: ~4 Z! _/ p7 s
應該冇希望
3 F' W* s0 \6 u) H- v4 ]
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   
; m4 ?0 [; a6 X) y; l7 J* r4 C
( U% a5 k  L  @3 V9 h妳都犀利,隱藏得咁好
& z9 S3 ~; R# Q3 J3 p, ~: g: }  j
  @9 S& k. |5 u6 U6 O1 Z
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   ' l9 n7 e/ x% `4 D2 G. j  l

& F: P) K+ I2 ?0 M) F
, G1 \/ B; R6 z) u) B: f之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
! v/ }# ~0 u/ m; D; A/ V

+ x$ l1 t* l4 i: h好多這樣的姊姊,9 Y" |, [- ^* H$ C
有相同的經驗。
  [1 ~8 \, D) V2 L( X7 ~3 B9 ]% I* v8 T8 B
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd