嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題
# A# ?7 h1 f/ Q5 @
$ V+ n1 _% P: N今晚有否有想去長沙湾mcl: e% k6 j' \- e1 i  ?( T9 E& g' p

( b' Q5 i; B* f( }6 h: X睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
7 g" ^: U; \) D但起碼睇戲唔使除口罩
/ h5 g$ H, x3 c& x7 J- X8 ?) e; A. ^0 v& }
我一日幾餐茶記
0 y& ~6 S. ?1 @2 j% [; Y6 c要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!4 J! ^$ H* U  N9 m; i1 t

0 d8 E) ~& X7 D$ W! B" I1 z點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   ! V1 ?" u/ w, E+ C! O, L  {
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
+ T1 c: ?7 G3 C7 R

3 I+ j, U' W3 Y1 u, k; E最好,是全天候,女裝了
# F# f4 v( c5 o! z?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   ( K+ m1 S5 q) Z0 Z
睇場戲姐!
( B: G$ ?. |$ I0 \% Q+ k. w
) X& d1 A6 m3 s; J) P# I點打扮有乜所謂
* f+ {  D1 i9 t6 A1 X, j3 D
! g/ B' h0 U  a& Y8 i: ^. l
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 7 R7 ?6 `' k: L4 r% M& F$ H
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇3 ?6 E6 n# i2 f7 i3 V* Z) i

3 `; b) D, Z! F+ b" q我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
! c* X" C! i; i& k2 M) F4 c各位都唔會喇
2 V8 q, m1 m$ b9 a$ R! I+ B- ]0 n
' j/ I/ s2 d9 }' l$ J7 b3 f5 @我係cd去睇戲
1 D( w! L* K0 {+ G- ^唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   . u6 e1 o8 H# P4 |# C
如題
* Y8 y8 c+ n: D* G. O
- T. y0 C  ~9 f8 G- C; G+ I  O  A今晚有否有想去長沙湾mcl
$ S9 t' l" |/ s( L8 Z* ?4 V
1 ?0 \$ m6 n) \! f7 u睇戲嗎?
& v! I9 y* D2 h2 p6 k+ s' C# h$ a2 l6 Z/ f1 }; l% B
我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
- T. O: N7 {/ ~: d# e- w5 A' O
7 L! A$ @. }* x- \. r
/ d$ ^. |" H3 }5 h; O. Q% E- E我處,所以电影院也關
1 E, s  d- x) v8 V- k; z8 @8 y
) z: e$ H6 u% F+ H. _; @( o
& W; B* ^. S! O
Sad。" ?0 ?9 V" Z6 j4 o8 ]

! a3 v; l* T1 b7 _- P(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   ( ^! F8 r4 s* A. O3 u' s
$ I6 q1 g3 m% h# E) {: c! H
) e# G- v* C! g
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
( J' |1 E* V; e5 Y如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
( c, f: b/ O3 \0 u* m
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
" k" }. G9 G( O, y& ]" W/ m5 x+ \: M. f$ y0 U8 ~1 x- \$ u/ F
突然間我有好多奇怪既諗發
5 [9 V9 ~. G8 m5 f* Smiss 咗添; z6 e* e, z- N1 k
雖然過咗期
9 v, D/ o, r0 ?; j+ ^; A; \9 }可否補講來抄巧下 ?