嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題. I, n+ {6 j6 c
. Y' w# T7 v3 E$ ~8 n: q1 ?
今晚有否有想去長沙湾mcl/ ~9 v  l: ~* e+ w  u7 w1 k1 T( |
0 z& P; B8 ~( ?* E9 T
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
  K, n+ E0 J. `) r8 v- s但起碼睇戲唔使除口罩1 k; `% u; C- w

& i  b8 X, Y& j( k, U; x6 C我一日幾餐茶記+ M- K) ~: P! `3 O$ u" m, E/ F
要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!8 m. d- M# H$ `) |4 `5 P' X
& G/ \9 L1 \8 Z0 p* z' W
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   . G  L* e5 T0 Y' H, v
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
& ~" s- v2 ]$ L( ^; D+ e3 T
# ~5 h1 A/ ]5 c1 m9 _3 p" _% [9 Z最好,是全天候,女裝了1 L/ o6 |" h0 U; f8 O/ k
?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
8 r  l( A% {& c7 r. z睇場戲姐!
( I% j3 B& x/ _; ~  t" s" Q  ~) ]+ [& X2 I$ Z! Z$ L8 w+ g3 n
點打扮有乜所謂
. {/ a: I0 c% L# ?( C0 E: B* {9 s5 i. ~* D; ?# n" Q# p
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 # y3 Z$ g- L! e" j8 _6 U9 B$ O
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇7 Y) u& S5 x0 T  N: s- @
* t/ U* R: m( o  |' b
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
3 a/ A6 o' ~8 l各位都唔會喇
" V! Y1 z  d8 R+ d5 t8 @
' `( B9 B1 d; K4 l. D- j( T% c我係cd去睇戲
' F+ b* _9 a) K6 j5 I+ G唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   : q9 x. i% O6 p
如題
- b# s% L6 n% [. |
, `; U/ y8 J7 j今晚有否有想去長沙湾mcl
4 t" b# ]% Z' O; [9 u6 L9 z7 R  {; o
睇戲嗎?
, ^, D$ s& f, c: [4 u; R, Q( B3 ^

7 Z9 y6 L, [5 L我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
5 y" x. C4 a6 B4 y- M6 D% p2 D' ?) x1 U* b2 F" K' d

/ K- s1 m( D% d1 I1 d: O我處,所以电影院也關
: A" _8 \) q8 T' h# x7 X6 n  m, ]! m

. U/ ^5 \- ]" e' \2 K: x$ \Sad。
1 X- |; q& W' f1 _
8 Y6 J+ t4 B" {# @(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   
/ \' D( `1 G& r$ O. T) v# b; R+ {2 {
! `5 u& N. u" M
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
+ t7 p+ A7 P* j; s! j如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
( Z$ D1 ^: F7 k突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
4 W  e& j/ c  m' {  B6 m# x( W( P! F. c: A; S- D  b
突然間我有好多奇怪既諗發
  R' t; S+ [! e( C; u+ Vmiss 咗添. T, G9 P# P" h0 t9 [. X
雖然過咗期
7 g' }: E4 ^4 y% ?- ^可否補講來抄巧下 ?