嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題
/ _5 L9 P( L1 K: t1 c( N; j5 K& |" D/ a# `5 c9 s
今晚有否有想去長沙湾mcl
/ G% y( s1 ~' C/ _4 V
' B, w. K; r4 ~( Y! ~5 E! N睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
3 y) v. v: P/ m9 Z2 [但起碼睇戲唔使除口罩
/ m" |5 G  }* D3 b( t! l$ f
/ A  l8 ^2 }! Q* \# M, {我一日幾餐茶記
6 H; U! Q. ]! R6 p( n* P& v要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
6 ]; ], j3 P0 \6 h+ p! T+ N3 @9 B5 Z% r. D5 [, \
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   ) H9 i! Z1 O: C+ P9 J' c  n  L- Q
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
& i; Y' H2 Z" C6 c
. ~8 \. m( o0 G. m
最好,是全天候,女裝了8 l- M1 S1 X% `% T5 o
?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   3 r0 ~- @: r' ?$ ?, w( ]% K' \9 n6 k1 ?1 A
睇場戲姐!
3 i( d0 _7 {$ ^5 n- Z
1 g6 V2 ~1 R8 X5 m6 f3 E  _點打扮有乜所謂
2 [# T( w  z/ S! G6 A& O/ l" H% A

6 y$ K; T& c  L% A5 o$ n6 O都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 : B: w9 N) Q% D/ o( q
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇7 E: T9 f& T4 p% e- T/ Q' C

3 }& z7 ^8 r' ]+ R& R9 m* L, K我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   , f6 x! K0 M0 y  G* ~  K
各位都唔會喇
3 L5 a9 y4 u5 }- i! o7 ]$ E" e3 }! C# l+ `  K! O
我係cd去睇戲
  A2 p  ^* I/ V; H5 A# g( v8 n
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
* Q9 Z( ?# q) W1 n如題
6 G  h& m- G  c- \
2 k1 i, p0 U" v今晚有否有想去長沙湾mcl( e9 j5 n2 |8 ]7 T1 z, p3 k
5 i! {) ]' `: V+ O. G. L
睇戲嗎?
/ M+ y; t' w- _$ y7 _$ q: `

; P2 F7 h+ L& C0 u; v0 H9 Q我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
# e5 U: o6 ]5 E/ B& K8 }8 b0 `, h: P- `5 j

' I! o; ~2 i3 d2 L: e+ J+ }6 H我處,所以电影院也關
$ E6 I1 m3 S+ R/ N* l1 p. I. O
* z7 S% t  K" r
7 H* ^. F  z6 k: wSad。- p( [6 c& S$ L: h  q+ F

9 ]- |7 X0 V, L(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   6 ^6 p, W- o: b  J6 F& h

* G# m/ q3 x# y3 F) K9 U& M1 l; g$ j4 Z
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去   |! X% J5 w  B" x" `
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
4 b: ?7 Q7 Y" g7 F. @& O
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   5 \  f5 y7 L1 D+ @3 j+ ?
( U* o4 r  x$ _# V$ A
突然間我有好多奇怪既諗發
7 G. O( f" O6 b/ d6 l- Kmiss 咗添
& o, P8 N: P! }) ^) R雖然過咗期
3 Q, n0 C, i1 _0 P" s可否補講來抄巧下 ?