嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題
1 P" _  {: U3 {" g# S/ `" i% V- y# F5 f# y
今晚有否有想去長沙湾mcl) C% T# T5 t0 _, e7 a# N

- w, j# ?8 w$ Z5 n* t睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白, C3 E5 G2 _2 w) Q/ u
但起碼睇戲唔使除口罩( J$ b7 E+ l3 B8 N1 C7 y" H/ ]; T

, h$ |7 l3 Y. D- w6 ^1 r  H我一日幾餐茶記
0 ^/ c7 T& N0 h/ Z  X* |要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
' o* D  H9 [5 s- V$ Z7 S% X1 f% R7 j" O# a0 p+ x* \
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
0 m& E% D7 g  a2 R$ Z咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
  h8 H/ N* T) R* y5 V
2 C" ?- c. U& E& |
最好,是全天候,女裝了) F$ A- }2 y! g6 r0 n) ^
?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
- _& [* t" o1 K, Z* f睇場戲姐!
+ ^+ N: z, F2 Y/ a! h# j- u; o& a0 \8 T- f2 U$ r
點打扮有乜所謂
) K: ?" N# s* u2 I6 o

/ ^, Y+ s% n) i% }都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
' Q; O2 H  f  v' K" _如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
0 c- w6 J% C  y/ I3 {* {! z0 c* m+ \0 r
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   3 D* F7 ]/ h0 h6 ]. _# P7 i  d9 v
各位都唔會喇
  o5 |8 w5 |/ w. e: r3 Y+ T4 V2 f3 d4 u
我係cd去睇戲
/ }* X4 Q2 i$ m7 K唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   # i2 X3 {& J) m! ~8 X  M/ Y) [
如題
, ~- x3 E4 X2 [+ P. c4 n7 c8 G$ |. Q& v) ~4 \
今晚有否有想去長沙湾mcl
% T, Q9 G; E  E. ?% p
* ^+ N9 h; y9 w6 f睇戲嗎?
1 q) {% v+ |/ ]* N
0 N: C8 }5 Y% ]8 O2 w我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   3 G  C2 ~9 `) R5 E  ]
" R3 C  y6 t4 L4 N; ^7 o. H4 m7 ^
6 @! _% X9 p; q- N9 K3 H
我處,所以电影院也關
  U* U( Q) X+ C: z, e, _
" F0 x$ k) L7 g/ s7 U0 e9 z4 d1 p  ~7 E2 V) m
Sad。! l4 n* I" e  j! |- d- t3 D
( C! O2 \. P. d9 E# J
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   $ f% H6 s2 r& _1 g8 b: U& c% Y
- E6 I& R: g' _
9 Y  l+ K; v! }/ g  `4 Q3 _
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 - V! a' j1 l7 K
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
2 O5 l6 c+ l0 ^' K突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
* W9 U2 N' N0 i# b" ~& E1 `: e5 p- b% y- w9 ^0 r6 _- K
突然間我有好多奇怪既諗發
* q- V7 y) S0 vmiss 咗添
' g$ E* h' y4 ~# `" m1 y3 T雖然過咗期+ W* F% G, j* M; Q& B" t1 {
可否補講來抄巧下 ?