嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題+ L) B' Y% C* n- {9 ^8 y  p' o
: T" U( Y4 B5 S/ b; H
今晚有否有想去長沙湾mcl) [$ p: d. l: G

: K) m( F/ ^0 g" K; S# [& r睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白2 i3 E: m  u2 n' ?& I$ H
但起碼睇戲唔使除口罩
; G, ~) g1 W' k- U1 ~) |( `
, w7 d5 B' S) G' j4 E" f我一日幾餐茶記2 O, c; s8 q& g
要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
* d+ I( U- x# `. ~$ ]
0 _+ e6 k8 a+ s" k5 p8 b3 S點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   & T! J2 W' m6 O% L; k6 F6 C
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
* S" u% _, v( s; {, h

! y9 d! C' R3 f最好,是全天候,女裝了
- ?5 B0 E4 X% n$ S6 P?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
8 z8 p% G- T" ~% l  x- j8 o3 D% `睇場戲姐!# b- w/ H7 [1 {9 A/ V

6 M4 B8 Q, f5 V點打扮有乜所謂
2 i8 F& O5 [3 D) {2 s0 ^: P6 L
' Y) K; E- o, T& m( W, S都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 3 l1 c; e: V7 s" @6 t" u
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
) q/ P' v  @; W' O* R/ r, P
$ |* z: i/ Q. ]% D6 U+ ?  w我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
% x8 D. C" h- _9 e! m3 m) R% Y- |各位都唔會喇6 g- O) H9 X3 B
, H& m. I5 t5 Y5 k  t3 q3 f. U
我係cd去睇戲
8 D7 L: F/ h, j唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   . D0 _4 A9 u+ A) u
如題0 b0 b( k2 @% N$ n
6 N" d+ L+ C$ v9 z
今晚有否有想去長沙湾mcl9 U% C% I8 P$ A/ c* c/ i  u

9 `/ H  h6 [: C2 I. ?7 a睇戲嗎?
) x& a/ I% B' y' l. b4 f
8 m+ y7 z) N7 d1 E3 w6 @# c我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   9 h0 o- h, L0 s9 E
# ]' z) Z7 [6 N% H7 h2 z
6 H3 j9 k3 w) K% |% ~3 {; P% d
我處,所以电影院也關
4 z. j" C( k- j) j0 s1 K0 H' L
6 h+ u8 L8 k7 D, G- o
: t0 I* Q" n& `3 cSad。
* x" Z# ?/ x# P. E' [5 R# K
+ r" L6 z8 }) y7 p( L: w(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   # f, t) R$ l2 C0 i8 L3 o7 x

# J/ F- e) e2 ~: \5 Y3 e4 f
2 J/ ], G; x+ ^都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 0 J' \$ J6 P4 S" ]9 s. i
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
3 q5 J+ b& j8 q2 f9 P4 R突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
+ m# R: D7 h# V: f1 M3 Y, b% N5 A/ q$ c. E: K. f+ A& y* f+ `
突然間我有好多奇怪既諗發
1 ~9 ~8 t# M1 D" Y5 e9 mmiss 咗添
" a4 q# d, X; \+ v5 m雖然過咗期9 Q, S. L! o' M5 O, U
可否補講來抄巧下 ?