嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf$ N# X* x2 @! P9 F
有興趣pm我v7/tg/line  S, a  F+ g7 t( c& f

# }. W! H: c8 y, i& s9 q[ 本帖最後由 m911m911 於 2020-3-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 22:47 發表   , R6 \; N2 Z8 l. D2 ^! j+ h3 e
26歲直男想搵cd 做sp / gf1 e8 c- ?- C0 J3 K
有興趣pm我v7/tg/line
& `' }7 X; I* o; ?4 X& {
' V9 [% A6 F0 h0 Y" l你喜歡什麼打扮女生

回復 2# joey221 的帖子

腿長,穿絲襪或裙子

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
, U1 T& ?1 y2 ?0 T5 i% v腿長,穿絲襪或裙子
) }$ @% A" e& j& A# i9 |8 M3 s; p: y大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ? " V2 J1 k7 Y! O  r
我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩6 U$ }  d  ^, D3 y3 Z
' F" B7 \3 d* e- j
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   ) p* l# f) F0 t
腿長,穿絲襪或裙子
4 p5 D  E( W3 f, v8 Y, s2 M: [6 B7 x8 t+ J! C2 d0 A2 k
給予我腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# joey221 的帖子

都硬了!!!

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-7 01:40 發表   
5 ~" F8 S) J. j# T7 ^7 D& K都硬了!!!
+ L1 v3 T* L2 T: v, X) {' E
/ l' J! g' s+ s0 S7 Q1 p
射啦⋯⋯男人谷了,會很辛苦

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-7 00:18 發表     l* e9 g1 V5 _6 ~5 a: [
- n$ [1 M  c9 t: z& H( f  v2 k% p% E
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ?
; N: B0 Y( k1 @+ {我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
3 E! X; w- Z' F* _+ _! F  D9 o8 Y
Fit 成咁( g* s5 ^9 j+ _/ i7 Y- T- k
睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩
/ U+ R* U  X( L$ t& y3 o  yhttp://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html

回復 7# joey221 的帖子

找到PARTNER 才可以射架

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-7 13:55 發表     @' B3 N6 t4 ^/ |- ^  B7 \+ }

) G! U1 a% Z3 c. s" Q$ y& h
/ K1 {; ^. k7 AFit 成咁
1 L) \$ g* t- a0 `4 A( \" p3 ^睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩' ~* V! R6 |. }, T$ D
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html
3 F3 x! c! l% B& N. I% O' s唔怪得我個大波妹friend 成日踩到我隻腳   
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

我pm左你啦

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-7 17:34 發表   ! z7 @0 {1 D! Y
找到PARTNER 才可以射架
' u5 i) f5 ]0 q( q
. {  p8 n1 O0 r9 [6 B再給本小姐腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件