嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識下港島CD 希望有機會∼

想識下港島CD 希望有機會∼

我係直男
& W2 M3 F6 r7 C" P; K: f- y+ n3 }6 t4 M  ]: o1 u8 y% F
歡迎PMwechat/TG
( V! v7 `& t& N* F8 `
+ ~# l3 X1 v: N4 M) [[ 本帖最後由 cmttom 於 2020-5-6 18:45 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# cmttom 的帖子

你喜歡女生如何打扮
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 cmttom 於 2020-3-8 23:35 發表   9 ^8 O7 t- {# y! G& j) m
我係直男: L# n5 }  w3 F2 q0 d! F* \
$ T- t% I$ I9 F$ l- P
3 Q7 f2 R3 A& d: O3 |
2 N+ u# g: Q5 @) k4 t
你想找女生,和你聊天?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 05:24 發表   
* ]0 H6 q. s+ g4 |: z" S& m( V
9 @! t2 |7 E/ O/ W
你想找女生,和你聊天?
) @$ D7 k% t: k" l5 S( W
呢度10個直男9個都唔係想聊天
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-9 11:05 發表   % M7 L& @) }: ]- b
1 s; Y5 Z6 S- M3 d" e+ k5 I6 z
呢度10個直男9個都唔係想聊天
* w1 Y7 a$ W5 U$ W) x/ G3 I
4 p' \1 P" M% n2 U想炮炮2 u3 D# ^/ \- k, m" Q& [

$ d, h7 H9 g, R$ T* b! y7 |, {(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

依到想找人聊天,好多要求

回復 1# cmttom 的帖子

想傾計定係其他?

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-9 11:05 發表   1 [; {( v( W! V5 Q

$ ?# u/ g% H- D5 m$ J- K呢度10個直男9個都唔係想聊天
7 n' _5 j* p+ A9 \: ^( E+ J) b) E# w8 V: T
謝謝妹妹你提示

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-9 13:50 發表   
6 z7 e- p6 q6 k% l6 ^( J% V3 s) L9 b% d
4 A$ Z, M4 w. O! T
想炮炮' }1 t7 G6 ^  Q8 Z
- E. P7 c7 e4 f2 i
(╯﹏╰)
" b7 X( U: E2 G1 B9 T想免費快餐(FREE LUNCH)就真.但又怕痕又怕痛.得個講
wechat---- FireredRose

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 cmttom 於 2020-3-8 23:35 發表   1 H1 V/ _3 Q* Y+ ], r/ r6 U: s
我係直男
9 ]5 l' F  x+ c$ L( B. Z$ e2 q3 Y/ g8 ~/ f( o
# r" \0 _, V. K6 }( f; R9 s; `! O
- r  m5 d  |* H- l% u給我下面你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有人嗎? 求認識

可以,pm我約

nice to meet u
wechat me if U like me:wasabi44666644

有無人∼? 識下呀

一年都唔知有幾多個這類搵CD 的post, 個個都係wechat / tg, 想傾想分享你自己開個post 咪得囉,私聊的目的何在?
2 w- r% R' }, y* W0 _
$ m# M9 D+ Z4 X9 X2 c  T' U8 I兩年間你開既16 個post 清一色是搵CD, 咁你搵到未?
# A) |& E/ i0 \& o( @6 i. l9 g9 D  n2 a+ N* I
Heels Fetish