嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

33歲直男想搵CD發展下

33歲直男想搵CD發展下

介紹一下:) f" Q" ~4 }9 s) r! m( S
33歲,168高,63kg* S; C! R2 q/ d4 G7 G/ w7 [4 o8 w
而家住喺中環4 Q( q) z3 l$ M
未試過同CD,想搵返個試下發展) g: A$ y: S% w4 W
加我傾下計都可以
0 T' K6 \* g; U. b8 r) ^有興趣pm contact比我大家傾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 16:40 發表   " Y  I$ G8 n! N; v
介紹一下:
+ a! a9 b6 b* [" [+ }1 j% j33歲,168高,63kg- }+ \2 n8 a7 u& f
而家住喺中環
6 R' V; R; e9 ^) u/ R: d未試過同CD,想搵返個試下發展  v2 W7 ^) d) z' g* O) Y% Y
加我傾下計都可以4 Q1 R5 L6 n, y% Q$ H, W; E
有興趣pm contact比我大家傾下
+ ~9 s/ n3 z. N  d( `1 r2 ]4 Y9 z% Y4 {
你喜歡那樣打扮女生

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 17:49 發表   
" m6 h3 q6 H; H1 p0 e
: U) R! N! d: D2 ?, v8 n7 b4 y  ?2 @5 {+ @
你喜歡那樣打扮女生
  I' Z1 K1 K' L: M2 {# H  b喜歡比較嬌小可愛的

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 18:05 發表   
0 A6 v$ u( T0 e9 A: Y
4 {, I; S% B+ B* h9 b; x喜歡比較嬌小可愛的
! b) v' w9 u6 e

$ ^( F1 p+ D; r我不嬌小呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 19:22 發表   
2 K$ o3 }8 y! l1 j/ G& ^* ^2 u# D) m5 _) N# X$ J
5 ]! B+ d1 _4 T* L5 U$ v4 B
我不嬌小呀
: S$ ?$ \4 H8 N: z, e
不錯呢你的腿

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 19:22 發表   
0 D( I5 y3 r' n& O
* |4 _) v) A; h& _* d9 `8 R) c$ X$ g7 B9 E6 h; R; X
我不嬌小呀
- G) y2 [& t+ k0 H
主要看感覺吧
7 B9 B9 s5 j3 J6 M% @% _9 c0 T但我是喜歡可愛型的

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 20:43 發表   
- {2 s* q3 p: T6 Y6 V2 F$ q) O" e) p, x8 H- \9 s. {# @* M
主要看感覺吧5 Y4 n5 U, j* {9 h6 ~6 C
但我是喜歡可愛型的
  b( {) ~' v+ W$ B9 k7 b
' s4 ~9 O- x# {4 Q希望伱愉快

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 23:50 發表   ; n# c4 g4 u+ a* X7 \
8 J' e/ f' s- C5 A1 D
; ?& Y& X1 q7 P
希望伱愉快
( E$ |% |5 l, ]  H2 b( O1 Y7 M# ]謝謝你 多上來聊天

又開始無乜人

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 20:43 發表   . o; G; G% m1 z
* }' C) J/ A8 Y, C% u) l' `
主要看感覺吧0 m- [# N" G8 V2 o9 e# j8 }* e4 ?
但我是喜歡可愛型的
8 K& t0 N" t+ g3 Q我都係可愛型的,不過有少少大叔味, 類似呢款 , 喜歡嗎 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-11 15:45 發表   ' Q; B6 y+ q$ t0 e1 |

2 o9 A1 `/ o6 q$ P9 d3 D我都係可愛型的,不過有少少大叔味, 類似呢款 , 喜歡嗎 ?
% p8 r" @, z* q5 I& s1 T
完全不行

呢個星期六過得幾頹廢

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-14 19:15 發表   : U  ?9 z: m6 `/ x* b% R
呢個星期六過得幾頹廢
( X4 d; e0 h2 O6 Z
打個飛機充實下囉
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

上一上黎繼續搵下先

去IG搵會易D
bye

引用:
原帖由 2018 於 2020-3-31 21:40 發表   
' m% j* r$ b6 J4 C5 E) r6 i- {  a去IG搵會易D
0 \/ P; u  C/ p" b5 ^1 O
你好似好熟

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-4-3 06:48 PM 發表   7 r$ t+ s- e! W  Z2 Z9 N
+ B* f) U% r7 i3 B% e
你好似好熟
" U! x, m" c6 _+ G* c1 L2 L9 K; |
" `/ {2 i2 ]% N" u  ^3 S祝你好運
bye

我係TS
- S4 b. Q+ n! U* ?. L$ ~不過都pm左
我叫 晞文
29歲TS 唔識化妝
Twitter : MiaMia9115
歡迎加我傾計 性事免問

上黎望一望個po先

哎呀,我169,高一CM HAHA 我係咪出左局了 ?