嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?; E; f" g. N1 M* T3 X

/ b+ S# a; R8 V9 w: I" C' W[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
( k1 a$ ]& m& u& D
3 s! F" h7 Q' q( U5 u) z, uCD的缺點:5 f/ P1 j5 o2 a, ~- N  G
路姿,動作要學得斯文優雅一些。' Z% \4 w! I3 e0 n. B- {

1 M1 q* x" s. |' S1 }" {! |[ 本帖最後由 gila 於 2020-3-15 09:14 編輯 ]

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難5 l2 l. I/ N( y
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
5 a/ M5 W0 U1 a. i" k7 O) \8 u3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美- H; m8 R( Y, P9 p8 d7 X' O; C
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   ( F3 _( d/ h' x: D% O. }
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。
" r9 y! Y' W, c: S% B背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
" i( j2 v9 d- K9 `% `2 w, l- M/ Z/ I" U" r8 C% o: s1 f
最後發現只要加寬 ...
( G5 u. i8 k+ k  w4 o* `

( d: x/ @  \9 t* }, J. {; D我的pat pat 不夠豐滿" o. t+ H" c" m5 X# g
而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封6 B! ?9 {. t0 S/ B; Z7 \8 O( c9 h
但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   % v. l; A4 D7 W& B2 e
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
2 X( |+ @9 S% H% Y; P: `( \% D  R) Q) M  h, f; t/ N+ ~
CD的缺點:
( H0 |6 y, j+ |4 x  ^0 u路姿,動作要學得斯文優雅一些。
3 |+ T$ J& f7 g5 C3 I" d
, \% Z4 @& M3 L
我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   
+ r2 ^" x9 E( Q7 S1 ^1 w1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難1 u( b. ?- `$ P$ {5 S4 D
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
/ X& n% n" V  N  q( f3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
4 C! V1 Q3 D4 U3 z4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
0 R( d( Q( L( G9 q  _6 i+ \1 I( `# E% B" X
这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 ' g; S: `$ K; C5 I* l! o1 a3 I: l
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形2 \7 N, @* M, Y3 j) w3 U% U( [) w: [
  ^- W3 w; t& o( y* {7 H# I
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
- L  F6 y6 {0 r) B年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
: V: W4 ^- q3 ~+ e( y6 R/ t7 K開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
; P# W) e$ X- j6 @  [1 F) J$ G. {+ Y" j& r6 _6 `
看你妹妹你
: m9 N" v% \+ L' i4 K+ \8 d- }$ D身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   
' D% o" W" T9 F9 w  D年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 ( s) F% V) S6 f% X! l6 L2 R
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
( L+ z9 N9 n3 O7 f! ]
) F  p; q% S7 M+ w9 J

. p3 B. p5 t% x& o7 h) T7 g那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。$ ^% o3 }2 ?# q( F* f9 F, s
& b, e* h# P( J! i0 P% Z
但現實,冇得改。" g+ S" e) G$ P5 X  d; u

i9 n. g1 Z. M$ r" y(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   " Y4 _& U/ e6 w& ~
5 _# o& G' \% N7 _) ?
2 ?: G6 n) E5 q* l3 F# d' L( B

/ a1 J6 A8 V/ T9 g3 n5 o那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
" q7 f+ @6 s; S" O曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   0 N5 V4 }+ I. L, O0 U( r) P' |0 p
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 7 N! k. K- c9 _* }) D! S) s0 y
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
* ^; \/ q4 ^3 M- @
  Z" Q7 S0 a+ y% ^& U. W100%認同
+ S/ ?' o+ I8 b+ ~7 [再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位
5 H5 x6 S4 P- x4 z6 Y) z( Y5 Q( O2、肚腩
- y/ `# t8 r# ?+ U+ g, f3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望
* T" S+ v4 E+ k& r2 D2.腳太大size,好多鞋都買唔到
- g) I( u: H8 g$ P- [3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美