嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?
  h$ O; u- J* g) T) T' H
% q8 K* b: a2 [% u& i$ A[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
! ]2 B( M# J' I: Z9 Y
, c4 _. n; l4 N' R8 ^CD的缺點:: ^- N* R3 b0 _' t1 l/ A
路姿,動作要學得斯文優雅一些。& k; c9 F- F9 T$ d9 s% Q& W8 b! i

; F" _$ E3 _2 U4 v1 U8 u[ 本帖最後由 gila 於 2020-3-15 09:14 編輯 ]

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難$ `& C9 A/ F2 l- R
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
$ b( ~2 X0 J: ~9 g* u+ V# y3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美7 M# Y) U8 q; o% B/ H' K
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   " o0 T" Z$ s3 \
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。2 ?1 K: w. T2 E! |+ D1 n
背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。  y3 ]5 k! o8 y
( Z1 m8 R* q. `) r; a: W! c
最後發現只要加寬 ...
& J2 n0 y/ M1 u1 g( @, H2 O0 m3 x
我的pat pat 不夠豐滿9 V& j) A4 t: c  ?. T, [; z3 y: n
而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封
" v: @& H) x3 A; c# |但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   % S: u5 L8 w+ q* B4 C) |& ~* G" h
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。+ b  {5 Y0 o. X4 t: y  ~

. T3 Z) s2 T# {* sCD的缺點:
$ Y% x( n3 G0 }: Q4 d6 S路姿,動作要學得斯文優雅一些。
' I  j2 S5 }- `7 r, z2 d' Y; L" D2 F6 {! }! g
我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   
% _3 R9 d& u2 ]8 @% ?3 O0 J1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難
' u4 ]6 i# M. H/ m/ o5 x. g2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到1 C* {3 V9 T# g. P# k' l1 W
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
  c) Y( ?2 @0 v  |0 g4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
. G: R9 w; ^4 k0 @
& ]9 v; j1 S# Q: O' n+ {5 ^0 U% W
这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 6 `( k5 c+ l- d1 b- I
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
" f/ L2 n9 t. N' X- M7 W! s+ |
) ~; Y4 k" D- r  v) p! C[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-3-15 16:54 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
+ g- k% L8 s6 U2 X$ v2 t8 x' W年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
5 L1 |: o" m4 @開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
: @7 b0 j+ I6 Y3 o9 U

5 h3 I2 B& q; e! \( b看你妹妹你' s& D: R& B4 y  d+ A# J: }
身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   - U% U: p& B+ R, L6 d' x" v; B
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 , C* o. M& p' Z* _
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
1 ?$ Y% {' ?, S- Q$ O$ h) _+ M' J3 y# ^  |2 V2 Z0 N1 p" w* ^7 H. g% ]

! v3 i7 O" g+ Q7 d/ M! J那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。9 b! I6 m" }, S2 u  O$ l4 k: B& d
9 }9 \4 q# j4 D& T
但現實,冇得改。
. x. F' b2 X# d: C; u2 R, i
& p7 X) ]$ c5 J4 R3 T, ^(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   
- J( q+ \# J! O, ~4 r% I
4 Q1 a4 @4 o6 i, F; _' |
, T7 a+ T" V% P: c5 T, j% p  A/ \* K6 f% @. ?! ]9 a( O
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
) o$ T) S1 s- Z! t$ S
曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
5 ]  Y9 i& Y9 M年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
9 B3 C7 m6 ^* \5 ~" X# W. ~3 e開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
' _" U4 O' Y  [! y5 ^$ i! C

+ c5 S9 j8 A; f100%認同
9 C$ n7 Z3 u" j4 e& ~7 G再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位6 c) e+ J8 L2 J: G5 [, m7 m
2、肚腩
' K2 j! ~: i, u6 E3 [' H3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望
$ E, \% O* S; T& W3 Q3 c+ I1 O2.腳太大size,好多鞋都買唔到
, x- z; m( l& i  n* o2 H9 m3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美