嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?9 V7 ]. n( n" G: d. C! C

, ?5 z8 A6 g' b4 `[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
4 V0 m( |9 [1 k/ _7 ~4 J" O
# y9 p; i0 D; a; \3 j4 a0 k, g* eCD的缺點:
( @- U$ {+ G* }: u2 s0 [路姿,動作要學得斯文優雅一些。) C" [7 i+ p' a6 D9 y
, r: I+ x1 j6 g) o# P/ d0 b' V( M

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難& b# c1 U* y4 s* U; x; |- [% H
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到6 P8 v2 y* ?- |8 S" l* B" Z
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
6 a+ y& D! Y! G$ ~; {4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   
* o, V( x4 J2 I2 H; [! @' \! JCD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。
; U9 v& X6 M- ^) e" F  O8 e* x背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。# E4 }/ [# |3 M7 T
) h4 g" w& D+ J2 Q* W
最後發現只要加寬 ...
' H6 g5 N  H- T. I& l
7 @1 T9 J, q/ W, X# S2 T4 L我的pat pat 不夠豐滿+ h5 z5 D9 C& ?
而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封; C: C  P, k' T0 S$ f0 p6 V
但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   
. l9 Z8 q! k% ]  [, F3 I骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
) O, K/ C  k4 d( W- W1 A# \
0 S/ T7 u; X: g, c2 }: ECD的缺點:
- G3 A. W! |/ n' h路姿,動作要學得斯文優雅一些。
& Q( f2 ~& n  ~, [, G
. r5 R4 p/ X$ n6 z我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表     V1 {8 K! G( T  s
1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難1 r" S2 f9 u; g1 }# t5 ]
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
  E$ ~8 n7 F9 F7 c3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美4 [  B; U1 }; ~5 r1 i3 c
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
. q+ P6 S) S# T6 l- d$ g

! P$ P5 q- p( Q% X) x这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 " U5 {2 i8 `3 O: _# d
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
# z: G( H9 X) ^' v* v3 a# w$ k4 W  K# K  }4 C9 X  d9 w- u
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
: i: d3 Q. t- T; _年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 2 G" F$ g7 u5 B# t+ H- i
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
" E5 O) B7 E! b) ^+ G" Q+ L5 B# E( }* |8 L! ?: e
看你妹妹你
3 W2 ?3 ~5 v& v- |" o0 S身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   2 q& [/ R( ], L6 ?( a# {
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 , G9 |3 o0 O7 B+ a
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
. w' X6 D( P" C9 B* V1 X- ?/ h) L; I
" a6 `1 j* K) Y  Z

$ W8 B3 a8 ~+ S9 v那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。
$ I9 L1 K. ^, Y3 o
$ B: d& [. a. o% o% q但現實,冇得改。
& K5 c& c& h/ ~4 J, V7 |4 y+ J
3 ?" ?" h! \$ i" G, C$ C1 K(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   5 I% G7 Y0 x: G. C
/ u% ^8 h3 A  d

5 x9 [9 O. ^$ W/ P( t6 S& \* Y; h* y
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
0 C3 C; q, Q5 l  k8 I0 I曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   3 m- L2 L, j: y5 X" {5 r3 R
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 , n7 ^* P6 Q0 _/ {' y: E
! E5 ^0 A6 F' G6 ?1 D5 \8 r& I

' v4 }- J% A5 L" l( k; T' c+ l" y100%認同
* K' F6 q# `" [+ K7 l4 L8 x" ?7 [再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位9 {$ D1 S% K! m$ N5 w6 R: d& x
2、肚腩
8 h# U: n5 ^. f' L8 a& \# V3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望
6 ?/ P$ S/ O- N4 D% x/ G( |' C2.腳太大size,好多鞋都買唔到+ Q$ u9 i& {+ X8 S1 v" X; N
3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美