嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?2 w3 j, Q0 z& l5 x1 Z6 e/ r! F! C

$ f) r* e9 r: g" ^[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。& J7 V+ a, d# q$ V
2 F6 @7 s* P& e: i) Y0 O: j1 F
CD的缺點:
* S. A7 D% z! L路姿,動作要學得斯文優雅一些。- x$ v  i7 C6 S* K: ~$ Q& B1 @+ `
- G, H% z- X; E* G1 p. @

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難* w4 Y- U+ `# C$ Z0 d: F
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
6 y5 X: `/ `) ?- s# K" B( l3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
7 F( Q9 T6 ~5 r3 m- |% W4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   4 X0 b$ h0 z, k8 O' l4 |
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。3 m0 ~* Z+ o; y! X8 i( b" W* J
背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
+ L8 t, e2 C3 ~0 b  Y, P: _# D& \* h" ]- M2 G. J5 E& T
最後發現只要加寬 ...
4 q4 N# ^7 r1 ?" [5 Z+ u& E% ]
9 {- R' o1 N, ~7 p
我的pat pat 不夠豐滿
: Q% r  O3 {1 @而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封2 C- f. @7 h. z5 z& g
但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   3 d2 Q4 i! C( @
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。/ _: L6 g2 E$ Q' `3 i5 X. z

( a2 D& f$ z) ]$ l* f0 S+ VCD的缺點:: l, J( L2 t( O4 U6 @
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
$ L( y8 p2 S/ D0 M$ B+ ~

" @9 B- o4 ?6 z0 J0 i; p我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   ' @2 \5 b* |$ [. w' p( o! ^
1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難/ c3 e4 ?, g3 S, Y
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到" ?9 O; Y/ g3 d5 }
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
8 }9 ]/ \% l; X1 P4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
+ |+ X1 B! U& n0 m7 f9 [
& H) P4 h: O* x1 d* x" E这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 7 g' M1 V( w' q
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
! y+ u$ h* d( b$ Y3 m# {  p5 @  x2 L) ~# S$ L: i  `
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   4 g- g, O8 e8 J( k
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 % X4 R8 ?: k/ m9 D" ?
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
4 c8 A8 n( N: @4 t& G

! I4 K, y% J- y$ e7 A" J看你妹妹你+ u+ j* H7 r. K: L  t% l9 Z
身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   5 w! E1 p6 u1 b. c9 S
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
7 K/ t2 U; Y" p) R% N: V- [) u開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
: O. s# N+ l% w$ c

. I& @4 w, r8 ?# D  \" t7 ~. f& Q7 ^
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。
$ G+ c3 Y. W/ t9 b. ]' I9 Q3 b: ]: @7 K0 d7 U9 m
但現實,冇得改。! q: ^! `* y$ f, ]( Y% l6 D

# o! t7 F. L' s! m! N(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   . E& c  c/ v% @2 x) M* o
* b8 u# e- U* g# O( R

: Q% G0 a8 _  f" W! \8 u
3 j$ C4 {- }, c% I: S& Y- x那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
* a$ m" o! m7 R
曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
6 X! w. D0 M4 u9 Y6 T' A# {( Q7 E年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 : |9 s: V& _0 I* U! g4 ~. e/ P
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
( S) b, d* c/ G' e8 H3 B% M5 X

" ^1 B6 ]  ]7 s. d5 O100%認同
! s  _0 {$ d9 W: [3 `再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位1 O# j# G, ]' @' [. \# z
2、肚腩  t7 G+ R7 A8 {% ]
3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望
$ C" H, n' {+ ]% ^2.腳太大size,好多鞋都買唔到
" }2 A% Y1 x' o$ l, ]  E3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美