嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?2 D- }& E+ ?3 n' w( U

/ B+ g6 n0 u4 F8 f- A* z. C[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。; {* L+ M' R) Z, m3 O2 L
+ F% i# G( ~1 }4 P( y( }) z
CD的缺點:
9 _) _, E. N$ o7 |5 l路姿,動作要學得斯文優雅一些。! e* Q- z7 x9 ^; f3 a; @

1 F& N1 P2 x; b6 p3 _[ 本帖最後由 gila 於 2020-3-15 09:14 編輯 ]

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難* I# J! Q; L  a/ [
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到+ N4 K' n2 R5 t
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美9 {' F1 e9 A$ M0 h
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   # [/ q; a! w2 e" g8 x, u
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。; x- A" C1 F& E" m8 {
背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
) F6 b7 I/ e7 a0 M0 w0 o- W* J4 v. J  a4 c0 e' p, M1 j" W/ x
最後發現只要加寬 ...
0 x$ J1 B" w+ \" ]

( ]' \0 Y' g+ {% |- g我的pat pat 不夠豐滿
4 D/ C- f* D5 K7 L而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封! N- b& D+ f) _6 X; R+ L6 t0 d
但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   ! ]7 Z* c: i# G" C* k
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。& u* ]! j$ T8 G+ s: `+ K" N5 B/ l* n

! ]' z! T* h! X* \# C, X: A  ]CD的缺點:, w; z! U# X0 z/ [% C2 l
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
  r/ \# v) p7 T, S% s8 Q' a5 |0 t, g4 v5 c& H
我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   9 W" O" k% G4 v) ]( }2 |
1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難7 y9 c" s) M; t1 z! m2 s! Y3 @
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
) h* O9 {1 c* ^& H3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
) `# E' W/ Y3 ~, ~# g" _4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
# D% K, _% ]" `' M" C5 U- e
: c* R7 e4 u* p" H( O$ l
这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 0 u9 R' H) Y% g5 l
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
; A. f: M8 L7 Y; g; {- X( c: b7 K& s
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   ; N" f4 J* M4 O5 D3 b
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
1 B0 {9 c+ n# ~# w; C2 ]開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
* u/ ~; o5 j7 A* @; ?4 G
" x: A  Z( I, i$ K+ F, i4 d
看你妹妹你# k/ e; F  L4 N8 x  I+ H
身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   7 K' B' t; F' C* G+ C: u, j
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
- l2 I0 N8 n8 Z6 ?開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
% u" {% V% `4 s/ w. v4 F) F$ a* W) P+ P$ y/ n
4 c0 s+ P7 K! L5 R1 _
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。
& k" _! X& B' H6 A* k* a, t6 h7 k8 }1 E  z6 j& F& G' [
但現實,冇得改。
/ y7 M# }% N! B3 S% c, S; h5 F* S% q3 M& [( |. `/ ?) W9 o
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   7 @& {: G  y* J5 }! g
1 {5 x4 C, U* y1 ?: m2 X
0 \4 A9 }# S- c# H2 l' m7 w! E$ V
; }& }+ ?! j& {  [: V0 p# E. H
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
5 f$ A! `  N0 |' @; s3 r( k曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
6 a* ^/ H! Q+ C+ J年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 9 V& i: {# W$ [
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
7 w# i! g- M1 m6 A  n
! _& m4 d$ G7 o2 @: s" T: j. E" F; A
100%認同) U* [4 x: @! K; u2 }8 k  ]! R  w
再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位
# T: e; v; O. h) U2、肚腩) R0 G) `& a! \* C. j# |
3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望
# u7 e) g/ o9 n/ a  j5 |9 h2.腳太大size,好多鞋都買唔到
4 u( O( Z6 j3 E3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美