嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了* l  x) @: p, e. k5 x: y. W- q& p

1 ^5 A+ q6 u: M# K( |4 O5 |[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-3-19 00:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2; n% Q" t% h( ^* ^

& Q* M0 _' m9 F- f& X; P要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   
$ p( B1 @# O6 w冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
$ b& _% l- V4 T  R4 e9 l; G

- p. |2 M& J0 X! ^5 i; X2 `; M) u出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
& q, H0 U1 @5 k) f! l
8 U! q; C, W9 v1 R- K
) ?, }# T2 z) }* Q6 l出實物圖小心有人偷相
* H4 r5 [! t/ A; ^9 o  Q/ @係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎
: A7 Q. ?  u$ K, O* g" D7 _大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR7 j1 s  J+ \( i$ T/ O
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   3 E" e! H' e- K
我見到賣成萬一套
' x: v  K8 ?* W2 o; @; r; X; y( }, w
又會不,是淘寶$ o8 w; s( p9 V8 Q% O

o; e5 c$ b' q1 U# E(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   0 g, Y* n/ l( C7 d
我見到賣成萬一套
0 C% {- p; K# z6 V& N/ ~$ L3 i7 Q, A
0 i' |+ Q+ P# h6 A5 V2 {) u一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   ( _" d1 S+ e' M9 E
我見到賣成萬一套
# t3 Y, \0 S# X" R4 j/ C, Z

5 R0 ]4 b  k  D3 `6 Y除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。' R: o! V0 i$ G6 S& Y- A
- ]5 s6 ?/ \& T8 b" H+ ]: u
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全- r) ]: ?' B' [& J) F
收左套地勤# y' T. H8 P: A4 y! j) z
6 N' O" a1 X6 M) u4 Z
旋轉門 好多近期登記賬號* c- r* e& W% D, L  H! Z' C) g
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
9 A: u/ C' t  z$ k7 ]- f9 u8 b: s* @! \+ v

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   
& F: h! u4 }1 p( C0 o3 M* p好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟
3 u- o$ u1 I9 Q# R; s
+ X9 S; D/ f# j  n$ e' g8 a# P2 A通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以
# L  M1 Q1 S$ K' {6 g* f# `1 g但睇過都幾貴,
/ q$ @& z: n. N& B# v有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   - k8 k" V& p0 J, |6 T( N7 C
面交最安全
( e# p" D& u; {收左套地勤/ J# T" l7 e' A" u3 C; F  ]

/ J7 D% l8 k. u3 ~9 q旋轉門 好多近期登記賬號
' Z3 t5 v( [/ D6 o. g! ]inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
; O" w/ o& J& S1 \+ W7 ?6 t! T9 _  O* ~
因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   4 S8 u' B- l- |1 z# d
想收番套大碼hx,紅,紫都可以
$ x0 E+ z  D3 |5 m6 x, b但睇過都幾貴,
8 a3 }) a# {+ L% e$ i# L( B% Q有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
  w4 I: o- d! x- ^. S
# I8 s% w2 y5 H
+ _6 N+ I5 v: b2 B7 Z我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000