嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
- A! `5 S2 v. O! w! x: Q# p  s! G  s- _" V: @
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2' T9 G: X# q6 F6 m" a

^" ^4 F4 M# l1 d5 r9 [9 ]要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   # x3 k; r; @; Y# k0 C! @
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
( K- w& x3 s: h) i& g
; e8 A9 ?3 t2 e5 S: I% w* E出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
% {1 \7 @( R+ Q: r  o: C: ~1 l  S6 `. |8 |. C4 v
5 L( Y  j% C: ?* F
出實物圖小心有人偷相
5 D* W% J! b- L( X$ e' j
係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎
) v" ^  c" w" p" ^3 N6 D# b* O大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR2 Q7 T+ L/ e7 {% {
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
0 T% r' N# G& r" L, N4 d# r我見到賣成萬一套
4 |; Y( i+ @* ]8 I) X

; R' @8 _! o  @, k  P+ o又會不,是淘寶
3 _: @3 j$ L' F+ K4 }7 Y8 I% q0 X9 f6 P7 {6 K; Y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
1 ~" s8 R1 ]' Z. H3 c! M. W我見到賣成萬一套
5 y: v# w! n' K8 a7 P
" {' k$ {9 I% Y$ U# K; Q% \
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   8 l) R- _9 v" t6 H
我見到賣成萬一套
+ v$ m* o0 i/ Z, }
7 P  |6 M2 J" e. n! ^& u1 L除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
+ L' k9 J, J" |/ K: q! Q% X( ~0 j% S$ u4 R1 E4 h
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
2 V9 ^& v6 Q& }" w! C- |% T, N5 z7 q收左套地勤8 \. m5 @4 [* m
. i  a) {- n# C6 l- G" K
旋轉門 好多近期登記賬號+ \; I" C2 g3 a/ [4 i7 l3 O1 _2 `
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
- Y; x, X( B4 S5 q- }0 C
2 e) _, N% R. P# T4 C; }3 ?. u, Y[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   - P% ?4 j8 y, e9 D) Y
+ L0 p) d- j+ @. x
( H" }' X" }% q% ~7 R- B4 |通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以
( k* w" P2 ~( L. V% x- @# \但睇過都幾貴,
5 l7 {3 w9 [+ v* ?# p有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   4 b& m/ o' k/ S8 `& R; A3 n( y9 k
面交最安全
+ f5 [. Q  f+ |收左套地勤
7 d1 v+ T( l+ R9 ]+ M& A, L" J
& |$ G0 d) I+ Z$ R$ Q3 Q, V旋轉門 好多近期登記賬號' d9 ^* ^3 S+ H: y: w( ?! q5 b# C! ~
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
8 y2 g( f3 k/ |2 X
  E4 E* s9 \8 u6 c因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
1 R: V8 C. W1 X# g5 g想收番套大碼hx,紅,紫都可以0 {, w" W2 C2 z+ L* p
但睇過都幾貴,# n4 R7 H9 {7 C; t! y
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
( b9 q- @9 c3 m; |2 l# |" E" z* G9 ^

7 Y: w: H: Z1 P) ^+ q  r: o我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000