嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   
8 g: s3 C' U! B. ~% x# [只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
3 @# P/ y5 r2 }/ z
) l/ o9 n* j4 v9 r3 s
我不太喜吞棈
# _8 R, c8 `8 w. T% t2 k. ]至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
' g0 L) n, S3 |) ^2 g. F2 U我唔太受到呑 如果射就ok既
# Z% ~) V" e% O

3 Y" N1 h  F4 N& e) U. q0 O: V4 U我可以接受射在我口,
, x0 u2 e, H' V) a0 \但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有2 k' T' z( Y1 h, X. {
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
: s+ s2 \* W7 M" n! D他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下4 p& W3 ?0 P1 B" r
千萬不要讓精液接觸空氣
/ l; \! b- J( U1 ]6 S' v否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   # e2 `7 T3 t% d
+ }  ~9 r9 u* V% u' I0 U

! e' C$ p) P! v- P  R& A我可以接受射在我口,  U) W% G; V* G% _, f3 }6 E
但是不想吞
& n+ E/ q% q5 v
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   6 Z% O4 H4 A& b  k
試過幾次,自產或者他人都有# k9 i2 j, e) N$ S
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
5 N1 U5 s, o% G( o4 C2 `- E他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
6 ^8 i0 a" O3 Y; l; U3 ?

" s. B" P* d+ d0 L7 G呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨
3 ^" ^0 \' B. ?4 n9 i- W3 z而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   5 p% |7 E$ k! b. D! f) ~& Q7 a
8 e% b2 v$ z) W: K1 n1 T+ f: z
我已經吞過無數次
5 r0 j) l5 ^. [8 Y$ s% U

4 i" c: A, m: k+ P我較喜歡他射在2 P: @3 w# c  Y8 m0 s# b3 f
我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
: j8 T5 P: b  z我唔太受到呑 如果射就ok既
- X* l9 D) u' ~# C8 M- Y
3 K* y- K4 \9 z& q
他射在我洞ok 呀# m8 Q; K, K. V! U9 W
但是男人是貪心的' r& R. d5 p' E/ p7 O
射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
; [) z' b3 u: N% W! e/ e1 {試過幾次,本身中意含到 cd 射
5 R) [( U1 N0 {. E. T/ q7 }0 ~0 W
至喜歡射前一刻,他特別硬
" I4 H6 @2 A8 R2 f' g+ {$ Y3 x我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   
, _' o4 F. l9 \" d3 `" z5 b/ g) g: |  f/ M/ |
9 x$ _4 h6 ~, _3 X; ]
我較喜歡他射在
; z) f4 G) P! C; e. b我肉洞𥚃
- v; g1 a" T% V3 z1 V3 A7 r我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插
/ `; P' L5 l6 T  m/ S  [快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   2 n! @( S( c0 f* Z0 V9 l- J
妳有試過?
5 D- G1 Z* \/ X# X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次