嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   % T' O( g) v3 c9 \
只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
" K% p+ R- `) B2 m* n

9 n) z. C1 d' ~我不太喜吞棈* D4 |: U) P- u6 X6 v
至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
6 a4 L. B  @2 W# v9 ^我唔太受到呑 如果射就ok既
( O4 s1 X% n* h3 a
4 P# {& n* D/ [- ?" |我可以接受射在我口,- s; ~- O. x' w7 |( u. ]8 U# M
但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有
: v1 ?' i: a; t! a7 t$ S6 |自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...5 j/ b- {# M4 ~6 z2 N5 }
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下) X8 `) }4 q- M0 i+ P8 z! e
千萬不要讓精液接觸空氣
% N: I& Q/ M( B$ o否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   ! P1 s, _% ~; p5 u

) s5 S, o0 @. J: o$ D
) x& p( y! C  E) X+ o我可以接受射在我口,* e+ f5 j+ z1 u: @( h
但是不想吞
, [: o+ O7 ]" S( @我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   
5 R4 ^- c9 u/ a; [3 e# ?6 b試過幾次,自產或者他人都有4 F" s6 j4 ]/ p% w' W! c: J! Y
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...- x8 [9 x  f* N7 w/ g0 {; Y
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
: p  u6 _5 |2 s- _' D4 S; O  e% Y4 L& p& o
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨
3 B+ U2 X* R  }* Y. O7 A. ~而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表     x3 M: q- V1 H

: z  y. P: g5 g" a# ?0 S+ c# N我已經吞過無數次
# f2 ~& ~6 t3 k5 ~7 l7 ^

7 c0 \; t0 a: ~8 ~我較喜歡他射在( S" t! c/ J  Y) c& q5 F
我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
3 v( J  J% S- m8 [, U我唔太受到呑 如果射就ok既
6 |1 R0 U* P% @

3 ]3 Q) K7 O. m' V; Q6 n0 A他射在我洞ok 呀; m, |7 \3 Y' g3 y2 V  z6 V
但是男人是貪心的0 s$ n9 x& i0 ?5 L+ O( V
射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
& i3 T. E4 I9 N: }& ~3 b試過幾次,本身中意含到 cd 射
% V; Z) g" N) i. p$ R
7 N6 m- y3 A6 J3 Y0 L5 A$ M
至喜歡射前一刻,他特別硬
  r" A, [1 P! w- a- y/ B我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   . j, l  w$ x$ K. M8 B
+ Q/ s. R& N' L7 g  |

4 F* @# N  y) W) u2 v我較喜歡他射在1 G8 W- `$ V& ^: }
我肉洞𥚃
5 C. X- I1 h& d% n% z
我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插
7 X; m4 Z, O# ]1 `快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   ! }0 K/ ~; W: O3 i0 @& |: @8 M
妳有試過?
2 i& \' n' e: g( |! k! T  v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次