嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   
" q% U! N$ |( a9 ]( }只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
$ X* r8 L0 f" E% E" m$ Y8 X2 {

9 k( M. ^, U" g, X2 @' C我不太喜吞棈
( \# Q' M/ ~& a8 O" S至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   8 |/ _( s: `' T0 g0 Y; l
我唔太受到呑 如果射就ok既
; C2 c0 e0 M' R' D% l5 `0 _
4 V+ A' z8 R. {6 S7 K5 x
我可以接受射在我口,
: _) f9 F4 P  s/ [6 t7 B/ i# N但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有. y* l( F3 M2 |" `) {
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
/ |: O+ S% M9 r他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下
; c0 x& T+ K$ `( x# R' i6 K千萬不要讓精液接觸空氣
( A% C# t4 s5 m" e否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   7 T) k. i) D: w5 {& ~3 S9 ]8 ?- q
' f- p2 P; F; t3 q$ C
& B0 |$ j! v2 H& m
我可以接受射在我口,
: m# I$ y2 O  X$ s3 B4 y5 W+ E但是不想吞
/ L) X. j, v- L9 C+ l: i! ]
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   
( T% m, O( d" ?試過幾次,自產或者他人都有
# o7 d% @; _: b自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...5 g# ~* x5 K) d+ m& `1 m
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
, K1 m1 C* B/ ^& U" {
- g1 [2 `: z4 k% x- I
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨6 z1 X0 ~3 R) z
而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   % ]4 k' l. h) e2 K! R+ |9 m3 e
/ w* D4 c; Y% U
我已經吞過無數次
9 |0 Q" J6 X8 B- `) V

# b' \( v9 ~$ b2 `% Q. b$ j% B我較喜歡他射在* P) N0 ~1 `" A4 w' q+ g. {
我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
* a8 P% V1 C; b' ?8 U我唔太受到呑 如果射就ok既
4 J$ o' ~9 j6 |6 E; u

; ~/ D3 Q( p9 V5 `他射在我洞ok 呀
( I" K) v8 [% O) j- E6 y但是男人是貪心的& [# @: R' H* `$ ]8 H9 e
射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
0 Z) H7 M( S* C3 ], V# w: M試過幾次,本身中意含到 cd 射
$ P& C* ~2 X  G+ ~6 U
0 y9 ~' h$ v8 i: B* _- A# ]1 u至喜歡射前一刻,他特別硬: I% {2 y3 p& Y. o
我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   1 ~# Z: [+ l" I6 H& H  W4 e

$ J( o0 `, r2 L7 r* V5 I: H, ^" V( T! o- P, Y
我較喜歡他射在
3 W5 M$ Z) P: w. K3 |0 T. i我肉洞𥚃
& U6 ?& p1 G& e$ J8 ?* V5 `
我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插$ v: c; B7 C* F6 C( |
快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   
; t: _: y  D) T1 N2 }2 Y" i妳有試過?
& b* Q' r+ i) ?( q7 a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次